Wpis z mikrobloga

#polskirap Patrząc po zasięgach to pewnie #niepopularnaopinia ale uważam że #malikmontana robi strasznie słaby rap, a najbardziej chodzi o niego samego typ brzmi jakby był po wylewie albo miał zespół downa. Naprawdę nie potrafię zrozumieć jego zasięgów. Gdyby sprawy nie potoczyły się tak jak potoczył, to #sentino byłoby na jego miejscu dziś. Oni zawsze jak nagrywali wspólnie to było noś na zasadzie WWO, Sentino to taki Sokół, a Malik to Jędker, ale później coś się się popsuło we wszechświecie i to Malik się wybił a Sentino został skazany na banicję. #gownowpis
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ShadyTalezz: szkoda strzępić ryja na nich ryja i tak nie zrozumieją XD, zebrali się znawcy rapu, którzy zatrzymali się na początku XXIw. i elitarysci, których boli to, że słuchają tego co jakiś plebs XD
  • Odpowiedz
@Iskaryota Tu mnie masz. Europejski rap jest mi praktycznie nieznany ze wzgledu na 0 znajomosc niemieckiego,francuskiego czy rosyjskiego. Sledze jedynie scene amerykanska i tam dostrzegam pewne podobienstwa ,ale to chyba normalne ,ze czesc rzeczy sie ze soba przeplata.

@szanowany_warszawiak: To nie chodzi o przekaz a raczej pozerstwo niczym niepoparte. (Z tego co mi wiadomo)
Sprobuje rozlozyc uniejetnosci Malika na czesci pierwsze:
-umiejetnosci wokalne raczej przecietne
-flow ma chyba tylko jedno(wszystko co slyszalem
  • Odpowiedz
@Hejtel: nie było by tak, Seba prędzej czy później by wszystko r----------ł jak zwykle... Malik porostu realizuje biznes plan, Seba tego nie potrafi robić, mimo lepszego skilla, bo zawsze albo to jakąś chorobę se wymyśli, albo zacznie się opierdzielać i nie robi muzyki, albo nie dopina terminów
  • Odpowiedz
@tochybaananas Takie są fakty. Sentino ma 200x większy talent od największego talentu w Pl do muzyki, gość pisze hity ludziom pokroju Kollegah, Farid czy Fler lecz po prostu jest totalnie leniwy, niekonsekwentny w działaniu i nie idzie za tym jakiś dobry marketing, plan przemyślanego działania. Jak w piłce. Często talenty przepadają, a ci co ciężko pracują to wszystko nadrabiają i osiągają sukces.
  • Odpowiedz