Wpis z mikrobloga

Jak wy wrzucacie to ja też. Świr za 2 blaszki jak zwykle, zawsze lubię stawiać na underdogi, jakoś później większe emocje jak się ogląda i coś wchodzi. Za małolata wykręciłem podobną taśmę tylko grałem za 2 zeta, które miałem na drożdżówkę do szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jutro jeszcze trzeba postawić jakieś drugie AKO na "pewniaczki" ( ͡° ͜ʖ ͡°) żeby się PPV i duża peperoni zwróciła.

1. Dziwi mnie ten kurs na ZUSJE 3.70. Ta dziewczyna szpilki to musi być jakimś kotem, są jakieś przecieki, że trenuje od X lat czy coś? Ta Zusje to jest psychicznie chora wiadomo ale 3.70? grubo lecą

2. Dziwny jest też ten kurs na Patrykosa, ja rozumiem, że jest rudy ale nadal strasznie wysoko 3.0

3. Jak chodzi o Krychę to nic do niego nie mam, ogarnął się teraz trochę. Może obejrzał jak się wcześniej zachowywał i dotarło do niego dlaczego spada na niego taki hejt. Natomiast nadal odnoszę wrażenie, że mu coś pod kopułą nie styka. Albo wejdzie do ringu i zaskoczy, albo będzie error 404, zwarcie, oko na maroko drugie na kaukaz i przekreślona kariera w UFC.
2.65 to też gruba przesada, przeciwnik ma 2 ręce i 2 nogi, bukmacher o tym zapomniał chyba.

#famemma
wonsztibijski - Jak wy wrzucacie to ja też. Świr za 2 blaszki jak zwykle, zawsze lubi...

źródło: comment_1614997661KDvkzjZqrMEAPzNJd9d2uZ.jpg

Pobierz
  • 3