Wpis z mikrobloga

Siema koledzy narkomani ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam pytanko, co polecacie do zarzucenia rano, żeby człowiek był bardziej skoncentrowany i ogarnięty? Jestem dość mocnym zawodnikiem #wykopjointclub, pale regularnie kilka lat. Pale zazwyczaj wieczorami jak ogarnę co miałem zrobić bo czasem mnie tak poskłada po butli, ze ciężko mi cokolwiek zrobić XD no i problem polega na tym, ze często jak wstaje sobie o 8 to mam jeszcze zmułe po palonku, spie około 6h. Polecacie coś przyjemnego do zarzucenia? Suplementuje się podstawowymi witaminami, c, D, k2 i jak nie zapomnę to korzeniem maca. Upraszczając pytanie: czym mogę zastąpić kawe oprócz yerby? XD
#narkotykizawszespoko
  • 15
  • Odpowiedz
@Krzysiek-11: #!$%@? witamin niedosypiając to jest takie troche naprawianie przeciekającego dachu w tonącej łodzi. Jeśli nie masz deficytów witaminowych na papierze to kup se jakieś fajne bongo za ten hajs bo go marnujesz
  • Odpowiedz
@Krzysiek-11: Ale jak koniecznie chcesz to jedz te witaminy po jakimś posiłku zawierającym sensowną ilość tłuszczy - D i K2 się rozpuści bez tego zanim zdążysz je przetrawić
Ale tak jak mówię, jak nie masz deficytów to nawet prawidłowo przetrawione witaminy zostaną wydalone więc szkoda siana na te marsjanki
  • Odpowiedz
  • 0
Mph, ale to na czarnym rynku, albo musisz mieć ogarnięta gadkę u psychiatry, a buch nie pomaga w ogarnięciu czegokolwiek.
  • Odpowiedz