Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 122
Normalni ludzie: jedzą sobie co im smakuje, głosują jak im się podoba, nie lubią ludzi bez względu na płeć/kolor skóry.

Lewaki: każdy komentarz odbierają jako personalny atak i muszą za wszelką cenę zdyskredytować "przeciwnika" na stronie ze śmiesznymi obrazkami.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa
Pobierz tindeRoman - Normalni ludzie: jedzą sobie co im smakuje, głosują jak im się podoba, n...
źródło: comment_1614940551xMmjcEY2bwy8HO6n3TEfBi.jpg
  • 22
@tindeRoman: Gość nie widzi, jak swoim #!$%@? się do wszystkiego, waleniem kilometrowych litanii i odpowiadaniem na każdy prowokujący go komentarz tworzy z siebie żałosną lolkrowę xD Zapewne pojawi się również w tym wpisie, lub go zescreenuje i nazwie cię konfederackim/pisowskim trollem. W jego umyśle jest poważnym politycznym komentatorem, a wianuszek neuropejskich adoratorów go nie wytrąca z tego przekonania. Jak do merytoryki jego filmów nic nie mam, to po prostu jako osoba
Od niedawna mam kontakt z jakąś aktywnością koroluka i trzeba przyznać, że we wielu kwestiach umie wyjaśnić niejednego prawaka i wgle pisze z sensem, ale jest też masa takiego gówna w tym stylu
A najgorsze jest to, że nie umiem tego tak ładnie ubrać w słowa z czego wynika moja irytacja
Może jestem debilem po prostu XD
@tindeRoman: bo każdy kto napisze, że to ,,mięso" mielone za 4,99 jest przepłacone o 4,99 to na pewno udający człowieka pierwotnego nadsamiec

To niemożliwe nie jeść mięsa (i wybrać sobie inne potrawy) i uważać to za jakąś breję i paszę
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ciachostko: jak zrozumiałeś to co napisałem jako łączenie z preferencjami żywieniowymi to wybacz ale nie widzę sensu tłumaczenia bo bardzo wątpliwe by to do ciebie dotarło
to zazwyczaj prawakom się to nie podoba, a przykład z mięsem dokładnie to pokazuje

@sailer: faktycznie, zapewne jest tu jakieś drugie dno, które dostrzeże jedynie drugi taki wybitny myśliciel jak ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)