Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
WielkiNos +337
Nie ma większego triggera na lewaczki niż wstawienie insta atrakcyjnej kobiety, która urodziła 5 dzieci i napisanie kilku miłych słów. Następuje totalna wścieklizna.
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
1. Czy będzie w miarę widno? Nigdy nie mieszkałem w miejscu z oknami na wschód :/
2. Czy będzie się grzało w lato? Niby słońce nie będzie atakować z okien, ale dach budynku będzie grzało.
3. Wszystkie budynki wkoło mają maksymalnie 4 kondygnacje, miejsca pierzejowa zabudowa. Czy mam się bać okolicznych dachów z jakiejś papy, czy czegoś innego? Tzn., czy w lato nie będzie np. od nich grzało jeszcze mocniej, bądź jakiś zapach się wydzielał? Ktoś mieszkał w takim miejscu?
Dziękuję za pomoc :)
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci
2. Będzie grzało od rano, czyli wtedy gdy z reguły jest najchłodniej, a więc nie powinno być problemu z przegrzanym mieszkaniem. Najbardziej grzeją się mieszkania z oknami na południe.
3. Zależy co to za dachy :)
2. Co do grzania to sie zastanawiam, czy slonce nie bedzie grzalo od gory mocno. Na dachu mają być panele fotowoltaiczne, zapomnialem wspomniec, nie wiem, czy one pochlaniaja cieplo.
3. No noestety, ale tam jeszczs nie wszystko jest wymienione na CO wokol, z tym sie licze, chociaz sresnio mi sie to