Aktywne Wpisy
pejootl +788
#luxmed #afera #zdrowie #praca
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Wystawiłem przed swoje mieszkanie na klatce pudełko po nowym TV :D Będę obserował przez wizjer reakcje sąsiadów, kto chce żeby go wołać jakie reakcje dajcie znać, będę wołał wieczór xD Popcorn przygotowany, szykuje się potęęęęężny ból dup xD
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
Robi się coraz ciekawiej, w sprawie tej "kontuzji" Rafona.
Jeśli załączy wszystkie czynniki to tak
1. Aferka Rafona z Boxdelem
2. Wszystko co związane z Rafonem, jest usunięte z kanału Fame
3. Brak żadnych informacji w sprawie tej kontuzji, w przypadku Popka jest oficjalnie potwierdzone, w przypadku sashy tam są robione badania itd.
Natomiast tutaj nic nie ma związanego z tym.
4. No dziwne sugestie Wardęgi który coś na pewno wie.
Szkoda że się, ten Wardęgą tak bardzo nie wkurzył że nie powiedział całej prawdy jak to jest.
Komentarz usunięty przez autora
Z jednej strony wierzę w tą kontuzje bo, raczej Sowiński by nie kłamał. No i po co te treningi, z drugiej strony to jakieś dziwne brak jakichkolwiek komunikatu że on dostał tą kontuzje.