Aktywne Wpisy
kkecaj +6
Wytłumaczcie mi proszę bo chyba czegoś nie rozumiem. O co chodzi z tym wężem ludzi i podawaniem worków? Czy gdyby ustawili się w kolejce i każdy by podchodził, brał worek i szedł na wał go ułożyć to nie trwałoby to 100 razy krócej i przy okazji każdy z nich przy ułożeniu 100 worków nie musiałby dźwigać 100 razy tylko 1 raz więc straciłby mniej sił? Jest w tym jakiś głębszy sens czy
andbatros +129
Ostatnio w jednym z wpisów troszkę się wygadaliśmy na temat pracy nad nową ofertą internetową. O naszych Vikingach nie myślimy jak o klientach, ale jak o współtwórcach tej sieci, dlatego postanowiliśmy zaprosić Was do wspólnego testowania wczesnej wersji, która jest dopiero szkieletem usługi. Zapisani na testy otrzymają darmowy miesiąc naszego Internetu Mobilnego do wykorzystania i będą mieli okazję zobaczyć od środka jak zmienia się jego kształt.
Warunki:
1. Tylko dla obecnych Vikingów. W momencie dołączania do testów należy mieć aktywny numer w #mobilevikings
2. Liczą się tylko osoby, które zaplusowały wpis. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
3. Po internet zgłaszasz się do nas w wiadomości prywatnej. Tam podamy Ci tajne hasło do przekazania naszemu HelpDeskowi, który za darmo zorganizuje zamówienie. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
4. Zapisy trwają do środy 03/03/2021, do godziny 20:00
Do zapisów! ᕦ(òóˇ)ᕤ
#mobilevikings #internet #2jednostkowe0integracyjnych
@MobileVikingsPL: to będzie "okoń" czy "usuń konto"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a skoro już napisałem, to co dokładnie jest testowane?
bo jak na razie to widzę tylko żeście chytrusy wpadli na pomysł testowania wpływu amgdedingu szpetanego (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Bielecki: Jak już użyjesz swojego hasła do zamówienia, to możesz zdradzić jakie było. Każdy ma jednorazowe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Salido: Karta SIM z samym internetem i większą ilością GB, bez nielimitowanych połączeń i sms. Do modemu, routera, tabletu albo jako druga karta do telefonu z dualsim. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mjeziersky: Zapisz się, to będziemy mogli odkryć trochę więcej kart przed oficjalnym startem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MobileVikingsPL: wykorzystałem, musiałem wyjść z pokoju, żeby współpracownicy nie patrzyli się na mnie jak na debila xD
@McKeyPL: Dopisz się do testów, dostaniesz kartę z nowym internetem i jak się spodoba, to przy niej zostaniesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SrubokretUdarowy: Często
@marcin-bialas111111111111111: Na stronie można zamówić nowy numer albo przenieść za darmo.