Aktywne Wpisy
MeksykEuropy +4
To już miesiąc od kiedy przeglądam non-stop ogłoszenia na otmoto. Trzy filtry: automat, max 50k, mazowieckie.
Obejrzałem nawet kilka (złomy) i stawiam werdykt.
Nie da się kupić porządnego samochodu do 50k!
Za jakieś volva z przebiegami 350 tys km, ludzie wołają po 40k. Przecież to patologia cenowa.
Czy mam zwiększyć filtr o 20% bo ludzie wystawiają auto za 60k szukając jelenia, ale jak będzie klient to i za 50k sprzedadzą?
#motoryzacja
Obejrzałem nawet kilka (złomy) i stawiam werdykt.
Nie da się kupić porządnego samochodu do 50k!
Za jakieś volva z przebiegami 350 tys km, ludzie wołają po 40k. Przecież to patologia cenowa.
Czy mam zwiększyć filtr o 20% bo ludzie wystawiają auto za 60k szukając jelenia, ale jak będzie klient to i za 50k sprzedadzą?
#motoryzacja
Sebastix +68
Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
#perfumy #rozbiorka
Cena: 7,1
ilość: 50ml
Może niepochlebny start, ale ja tak ten zapach odbieram - mocny DZIAD, niepodobny do moich innych rozbiórek. Oceny ogólnie wysokie, Fragranica 4,28 oraz parfumo 8,2. Jestem subiektywnie nastawiony negatywnie, ale czytając komentarze odniesiecie wrażenie, że to przezajebisty zapach CEO, najlepszy, genialny, etc.
Odleję od 5ml. Flakon sobie zostawiam, bo nie jest to akcja charytatywna.
@Nicholas_Urfe: ja tak mam z każdym zapachem w którym palmę pierwszeństwa dzierży dzielnie wetyweria. 10 ml Vetiver od Guerlaina to ja przez lata będę wypsikiwał xD
Perfum w pytę (灬º‿º灬)♡
@Nicholas_Urfe: xD
Jak przyszedł mój flakon to strzeliłem na rękę tak delikatnie, pół psika no i pomyślałem, że chyba jakaś reforma była bo to nie ma projekcji 10/10. No i wieczorem, przed nocka zrobiłem globalne 4 psiki i się zastanawiałem nad 5 ale pomyślałem że nie wiem czy mi się spodoba to
5ml ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale coś innego niedługo wrzucę ( ͡° ͜ʖ ͡°)