Wpis z mikrobloga

Nishane - Sultan Vetiver. Od razu powiem, to nie jest mój zapach, zupełnie mi się nie podoba i nawet zaliczył 4 miejsce w moim top zapachów, których nie zniosę na sobie. Był w dobrej cenie i ma tylko 50ml, więc jak są jacyś fani to podzielę się - ale musi aż 45ml zejść albo zwracam do notino, bo nie dam rady, a szkoda by się kilkadziesiąt lat kurzył :/
#perfumy #rozbiorka

Cena: 7,1
ilość: 50ml

Może niepochlebny start, ale ja tak ten zapach odbieram - mocny DZIAD, niepodobny do moich innych rozbiórek. Oceny ogólnie wysokie, Fragranica 4,28 oraz parfumo 8,2. Jestem subiektywnie nastawiony negatywnie, ale czytając komentarze odniesiecie wrażenie, że to przezajebisty zapach CEO, najlepszy, genialny, etc.

Odleję od 5ml. Flakon sobie zostawiam, bo nie jest to akcja charytatywna.

NicholasUrfe - Nishane - Sultan Vetiver. Od razu powiem, to nie jest mój zapach, zupe...

źródło: comment_16146277738GWygmFxIBX0oCnRybCnjZ.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nicholas_Urfe: właśnie mi dziś przyszedł i zbił mnie z nóg. Co prawda z zaskoczenia i przez siłę uderzenia, ale po chwili bardzo się polubiliśmy.
Perfum w pytę (灬ºº灬)♡
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@huasko: trzymałem całe 16h.. chwila trwała ok. 9h, potem było lepiej, ale wciąż nie powaliło :(

@Nicholas_Urfe: xD
Jak przyszedł mój flakon to strzeliłem na rękę tak delikatnie, pół psika no i pomyślałem, że chyba jakaś reforma była bo to nie ma projekcji 10/10. No i wieczorem, przed nocka zrobiłem globalne 4 psiki i się zastanawiałem nad 5 ale pomyślałem że nie wiem czy mi się spodoba to
  • Odpowiedz