Aktywne Wpisy

DEMONzSZAFY +18

Karzbig 0
#budownictwo #majsterkowanie
Mirki budowlane, czy ktoś ma pomysł, jak wyciągnąć taką śrubę ze ściany? Próbowałem kontrować, i jedną urwałem... plus jest taki, że da się to zaszpachlować XD ale wolałbym sobie z nimi poradzić lepiej. Czy ktoś ma pomysł? Dodam, że typ to dokleił jakimś silikonem w środku.
Mirki budowlane, czy ktoś ma pomysł, jak wyciągnąć taką śrubę ze ściany? Próbowałem kontrować, i jedną urwałem... plus jest taki, że da się to zaszpachlować XD ale wolałbym sobie z nimi poradzić lepiej. Czy ktoś ma pomysł? Dodam, że typ to dokleił jakimś silikonem w środku.

źródło: 1000015840
Pobierz
Waga na dzień 31.01.2021: 116,5 kg (-3,4 kg)
Start wyzwania 11.01.2021: 119,9kg
Od początku wyzwania zgubiłem 8,5 kg, od początku mojego odchudzania czyli od końcówki listopada 2020 zgubiłem 15,6 kg, cel na czerwiec 99,9 kg.
Nie wiem czy nie powinienem zwolnić żeby skóra nadążała się regenerować i kurczyć, na razie nie ma luźnej skóry, ale obawiam się że spadnie jeszcze kilka kg i zostanie wisząca skóra na brzuchu, ktoś ma doświadczenia w tej dziedzinie?
#zagrubo2021 #zagrubo2021raport2 #chudnijzwykopem
źródło: comment_1614593065ou2jA3Ou5hWXzwPm3VVFlX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Fdem: może zrób z tego jakiś wykres w excelu i wrzuć do wpisu, żeby ładnie było widać progres.
źródło: comment_1614608206KvXNeVqHvPbKm47rxuYbW3.jpg
PobierzA no i najważniejsze, dużo z tych 30kg miałeś na brzuchu?