Wpis z mikrobloga

Polecam wywiad, wspaniały elokwentny wojownik Matiego Korka ( ͡º ͜ʖ͡º)

"Pozdrawiam wszystkich bandytów z Bydgoszczy, pozdrawiam wszystkich dobrych chłopaków którzy siedzą w kryminale, pozdrawiam całą moją rodzinę biologiczną jak i kryminalną, yyy yyy... biologiczną, jak i bandycką" ()

To jest ten nowy poziom który obiecał nam kanał sportowy i faktycznie dotrzymali słowa, takiego rynsztoku w "sporcie" jeszcze nie było :P

#kanalsportowy #gromda
R.....w - Polecam wywiad, wspaniały elokwentny wojownik Matiego Korka ( ͡º ͜ʖ͡º)

"...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FanaticoRosso1910: Wtrącę się. Tutaj pewnie chodzi o to, że Mati robi z siebie wielkiego znawcę sportów walki, a z takimi znajomościami organizuje jakieś nawet nie wiem jak to nazwać. Ci goście wyglądają jak patusy najgorszej kategorii. Gościu pieprzy coś o tym kogo zna, że wychowywał się w rodzinie artystów. a promuje walki kryminalistów i to na Kanale sportowym, na którym nie ma miejsca na format o chociażby tenisie. Już widzę
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw takie czasy, bawi mnie twoja reakcja podobnie jak reakcja niektórych ludzi na wulgaryzmy które są już od dawna w powszechnym użytku i nie są uznawane za jakieś niekulturalne ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Warto wspomnieć, że pierwszy zwycięzca Gromdy to zawodowy Strażak. Normalne, że w ulicznej walce będą chcieli się wybić ulicznicy ale jak pokazuje pierwszy finalista to wygrał właśnie sport.
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw: Szczerze - to w takim stanie po n-----------u się, mówił bardzo do rzeczy i na temat. Bluzgi dwa, trzy.

Nie wiem, czy się kiedykolwiek biłaś w życiu, albo dostałaś gonga w twarz, ale generalnie ciężko się po tym myśli - więc serio czepianie się. A ma znajomych jakich ma - w tym sporcie to pewnie norma.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Rymcymcymw: ja p------e co za ściek. Za samo promowanie "bandytów" powinien być ban na YT. Kopyto Borka zapewniło wysoki poziom. Ha tfu na organizatorów i każdego kto nabija im kabzę kupując ppv
  • Odpowiedz