Wpis z mikrobloga

pewnie nie ale od dawna nie słyszałem o nich nic pozytywnego

@pol-scot Gdyby nie naród Żydowski to dalej byś mieszkał w chacie z gówna i robił po 20 godzin na polu dla swojego ,,Pana". Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile nam zawdzięczasz. Zobacz sobie 100 najbogatszych ludzi, największych biznesmenów największych korporacji i później zobacz ile z nich to Semici. Kto stoi za rozwojem świata? Na pewno nie goje...
  • Odpowiedz
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: uuuu....wszystko co mam zawdzieczam tylko i wylacznie wlasnej pracy, nikogo przy tym nie oszukalem i nie okradlem tak jak ta setka zymian o ktorej mowisz; gdyby natomiast wybrac 100 najgorszych i najbardziej plugawych ludzi na swiecie to wiele nazwisk byloby takich samych
  • Odpowiedz
wszystko co mam zawdzieczam tylko i wylacznie wlasnej pracy, nikogo przy tym nie oszukalem i nie okradlem

@pol-scot Gdyby nie oni to nigdy nie miałbyś szans się dorobić i świat był dużo mniej rozwinięty niż jest teraz. Dalej tkwił byś w średniowieczu.
Zresztą po co ja rozmawiam z antysemitą... Zgłosiłem cię.
  • Odpowiedz
@Delirka: Przypominam, że straty majątkowe, w tym gospodarcze, przemysłowe, infrastrukturalne, na ziemiach polskich były znacznie większe po pierwszej wojnie światowej niż drugiej. Trzymajmy się faktów. Front rył Polskę i jej firmy i gospodarstwa rolne kilka lat 14-17, a w 39 i 44-45 to walki manewrowe, poza miastami, rozstrzygały w zasadzie w trzech kampaniach o długości miesiąca. I m.in. to zaważyło na stanie gospodarki II Rzeczypospolitej. W tym losu Warszawy poza
  • Odpowiedz
zobacz sobie ile wynalazków w twoim domu jest zasługą białego człowieka żydzie

@tylkoponsfw No tylko że ci ludzie to właśnie Żydzi. Jak pisałem wcześniej - zobacz sobie setkę najbogatszych ludzi, właścicieli największych korporacji. I zobacz ile z nich to Żydzi. Większość.
  • Odpowiedz