Cześć Mireczki! Razem ze znajomymi jakiś czas temu stworzyliśmy markę Bory Natural. Są to mydła całkowicie hand made, ekologiczne i pięknie pachnące. Robione w samym sercu Borów Tucholskich!
Piszę tu bo pomysł, na który wpadliśmy niedawno to całkowity sztos. Co powiedziecie na mydło z CBD? Nie jest to kolejne mydło udające że ma cbd z podbitą sztucznie ceną. Tu całego dobra jest na bogato! Do tego delikatny zapach konopi i jesteśmy w raju.Resztę doczytajcie w opisie na stronie. Powiem Wam Mireczki, że przetestowane i serio aż się chce myć nim więcej niż dłonie ( ͡°͜ʖ͡°)
SPECJALNA PROMOCJA dla Mirkoczatu: Podczas składania zamówienia na mydło konopne wpisz we wiadomości do nas coś w stylu PDK lub "wykop pozdrawia" a dostaniesz całkowicie gratis jedno z naszych tradycyjnych mydeł o zapachu sosnowym w próbnym opakowaniu 100 ml
Oczywiście czekamy na jakiś feedback, jeśli uznacie że coś warto poprawić dajcie znać. Serio warto spróbować (。◕‿‿◕。) Oczywiście zachęcam do spróbowania również innych naszych mydeł. W planach inne produkty które zadowolą Waszych chłopaków, dziewczyny, mamy i babcie. Tatusiów też.
@jony-terrt: Jeśli używasz lufki jako dozownika to tak ;) A tak serio to przez skórę też się wchłania i ma sporo przyjemnych właściwości. Jak się rozwiniemy to może nie tylko mydła będą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Palexpres: ale co by nie było takie mydło jak nasze pomaga na wiele dolegliwości skórnych takich jak alergie, łuszczycę czy atopowe zapalenie. Do tego super nawilża. Ja mam sucha skórę i serio jest przyjemnie. Nie namawiam, nie chce tu robić jakiejś agresywnej reklamy ale serio chcielibyśmy się rozwinąć i dorobić spoko produkt. Jak patrzyłem po różnych sklepach to często miałem wrażenie że wszędzie chcą mnie oszukać że tego cbd jest jakiś
Razem ze znajomymi jakiś czas temu stworzyliśmy markę Bory Natural. Są to mydła całkowicie hand made, ekologiczne i pięknie pachnące. Robione w samym sercu Borów Tucholskich!
Piszę tu bo pomysł, na który wpadliśmy niedawno to całkowity sztos. Co powiedziecie na mydło z CBD? Nie jest to kolejne mydło udające że ma cbd z podbitą sztucznie ceną. Tu całego dobra jest na bogato! Do tego delikatny zapach konopi i jesteśmy w raju.Resztę doczytajcie w opisie na stronie.
Powiem Wam Mireczki, że przetestowane i serio aż się chce myć nim więcej niż dłonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mydło konopne
SPECJALNA PROMOCJA dla Mirkoczatu: Podczas składania zamówienia na mydło konopne wpisz we wiadomości do nas coś w stylu PDK lub "wykop pozdrawia" a dostaniesz całkowicie gratis jedno z naszych tradycyjnych mydeł o zapachu sosnowym w próbnym opakowaniu 100 ml
Oczywiście czekamy na jakiś feedback, jeśli uznacie że coś warto poprawić dajcie znać.
Serio warto spróbować (。◕‿‿◕。) Oczywiście zachęcam do spróbowania również innych naszych mydeł. W planach inne produkty które zadowolą Waszych chłopaków, dziewczyny, mamy i babcie. Tatusiów też.
#cbd #mydlo #handmade #ekologia #bory #higiena