Wpis z mikrobloga

To co mam obecnie na głowie też powstało dość szybko.To pewnie w dużej mierze przez mój wiek bo już prawie 40 wiosen chodzę po tej planecie.
  • Odpowiedz
Nie jest to typowe łysienie bo zakola masz ciągle całe, zakładam, że jeśli zaczniesz brać finasteryd to stan włosów się poprawi bo ten lek dużo lepiej działa na koronę.
  • Odpowiedz
Tak,zakola całe i rzeczywiście nietypowe łysienie.Dlatego nie mogłem nigdy rozgryźć pod którego Norwooda się kwalifikuję.Dzięki za radę.
  • Odpowiedz
@rockyboy82: Po prostu łysiejesz głównie na koronie i łysienie idzie w kierunku przodu ale sam przód wygląda na prawie nieruszony. Jak na 40 lat to jest nieźle i jeśli zależy Ci na włosach to od razu zacznij od finasterydu. Po 1,5 roku lub 2 latach możesz pomyśleć o przeszczepie, gdybym sam finasteryd zbyt mało zagęścił.
Zagęść finem, ewentualnie poprawisz przeszczepem, trochę zapuścisz, pofarbujesz i będzie to imo wyglądać bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
Zgadza się,przód tylko lekko "nadgryziony" a na koronie stan jest dość mocno zaawansowany.Tak,40 lat+to,że mój ojciec wyłysiał w dość młodym wieku,faktycznie nie mogę narzekać.
Dzięki za porady.Będziemy coś działać ;)
  • Odpowiedz