Aktywne Wpisy

anoysath +1062
W nowym jeszcze nieopublikowanym wywiadzie Denis Villeneuve zdradził, że Christian Bale dołączył do obsady filmu, żeby wcielić się w Wielkiego Czerwia Pustyni. Przygotowując się do swojej roli Bale musiał przytyć ponad 100 tysięcy ton. Żeby tego dokonać spożywał wysokolaryczne posiłki o łącznej ilości 770 miliardów kalorii.
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
źródło: temp_file1382434431088697759
Pobierz
Salido +237
Minął 13. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
54 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
55 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
54 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
55 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-37
Pobierz

@Specjalista_Cyfrowy_Polsat : W dniu wczorajszym byłem w APS Cyfrowy Polsat/Plus w DH Astra, ul. Horbaczewskiego 4/6, 54-130 Wrocław. Pracownicy tego APS byli przede wszystkim zaskoczeni istnieniem oferty prepaid. Poinformowali mnie, że nie ma możliwości cesji na usługę telewizji prepaid Cyfrowego Polsatu. Chociaż nie byli tego do końca pewni, konsultowali się z kimś.... Gdy powołałem się na Ciebie i Twoją wypowiedź, odpowiedzieli, że taką osobą jak Ty może być każdy. Nie dali wiary w Twoje słowa. Nie byli nawet zainteresowani treścią Twojej wiadomości.
W rezultacie znajomy nie może dokonać cesji na mnie tej oferty. Znajomy postanowił skonsultować się z Waszą infolinią. Tam konsultantka powiedziała, że moduł w ofercie prepaid mimo, że ma go w systemie nie został zarejestrowany i nie ma prawa mieć dostępu do ICOK. Poinformowała, że znajomy może zasilić swoje konto i skontaktować się z infolinią aby zadeklarować pakiet. Miał do wyboru Mini HD lub Familijny HD (i tylko tyle). Jakie było moje zdziwienie kiedy znajomy odnalazł dane do logowania do ICOK i okazało się, że ma do wyboru wszystkie pakiety, które może zadeklarować a nie tylko te dwa, co świadczy, że pracownicy Cyfrowego Polsatu są niedoinformowani bądź niekompetentni. Oczywiście pakiety dodatkowe można dobierać po uprzednim wybraniu Mini HD lub Rodzinny HD.
O braku cesji telewizji w ofercie prepaid wspomina zarówno infolinia jak i APS. W internecie jest informacja, że taka cesja jest możliwa, po zgłoszeniu się obydwóch osób (zbywającego usługę/zainteresowanego usługą) do APS. Tą samą informację otrzymałem od Ciebie. Po wczorajszej wizycie Cyfrowy Polsat jawi się dla mnie jako firma bez jakichkolwiek zasad, z pracownikami niedoinformowanymi, niedouczonymi na temat produktu. Zarówno pracownicy APS jak i konsultantka na infolinii musieli konsultować swoją wiedzę z kimś nad nimi.
Kto w takim wypadku jest niedoinformowany? Jest to przecież tylko usługa prepaid. Jeżeli jest ona dla Cyfrowego Polsatu takim problemem należałoby ją zlikwidować. W obecnej sytuacji posiadanie starej usługi (nie oferowanej już) Cyfrowego Polsatu w świetle prawa jest niemożliwe, pytanie dlaczego?
Rozumiem, że nawet gdybym przejął wspomniany prepaid bez dokonania cesji stałbym się banitą w świetle prawa podobnie jak znajomy, który by mi ją zbył, co skazuje mnie na niepowodzenie w przypadku kontaktu z Cyfrowym Polsatem w sprawie tej oferty (płatności, uszkodzenie karty, itd.) Paranoja.
Jednym słowem potraficie skomplikować proste rzeczy.
Konkluzja jest taka, że w tym kraju lepiej być krętaczem, jeżeli człowiek próbuje coś zrobić zgodnie z prawem często okazuje się, że się nie da....
Nie ma się co dziwić, że Polska jest krajem kreatywnych ludzi....( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora