Wpis z mikrobloga

#firefox g---o, zaczął się wieszać na amen w losowych momentach i muszę go ubić w procesach. Ponowne włączenie chociaż przywraca karty. A niedawno zapuściłem mu full reinstall bo wcześniej miałem inny problem - od pojawienia się okna do wczytania strony potrafiło minąć dwie, trzy minuty. Nie, to nie kwestia historii / zakładek itp., wszystko pousuwałem było to samo, dopiero nowy profil pomógł - polecam w przypadku gmerania przy profilach uruchomienie firefoxa z opcją -p na przykład z cmd.

Firefox jak ci na mnie chociasz troche zalezy to zacznij działać jak nalezy bo inaczej bede musial uzywac #chrome ale ja tego nie chce #pdk

Chyba że znacie jakieś inne przeglądarki niż wielka czwórka (Chrome, Firefox, Opera, Edge) do których będę mógł wyeksportować zakładki, używać dodatków z Firefoxa, mających elastyczny interfejs użytkownika przynajmniej jak FF i wreszcie działających z przyzwoitą prędkością?

Dawno temu przerabiałem Vivaldi, też miał tego buga z pooooowolnym uruchamianiem o którym pisałem w pierwszym akapicie.

Falkon polecany z względu na bezpieczeństwo był za biedny w opcje.

#informatyka, #windows, #przegladarki
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach