Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +191
Jeśli masz serdecznie dosyć kołchozu - przypomnij sobie o co walczysz przez te 8 godzin:
#dziendobry #pracbaza
#dziendobry #pracbaza
źródło: 999
Pobierz
butterberry +25
Zostały ostatnie 5 dni w pracy. Szefowa nadal od 1,5 miesiąca nie odzywa się do mnie i traktuje jak powietrze. 45 lat, a zachowanie dzbana. Karanie ciszą - współczuję jej byłemu partnerowi, który po pół roku po rozstaniu nadal to przeżywa na Facebooku i wrzuca teksty w stylu "zasługujesz na szacunek i bycie kochanym", "nie znajdziesz nikogo bardziej godnego kochania niż ty sam", "często pokazanie, że ma się serce, jest ważniejsze od

Firefox jak ci na mnie chociasz troche zalezy to zacznij działać jak nalezy bo inaczej bede musial uzywac #chrome ale ja tego nie chce #pdk
Chyba że znacie jakieś inne przeglądarki niż wielka czwórka (Chrome, Firefox, Opera, Edge) do których będę mógł wyeksportować zakładki, używać dodatków z Firefoxa, mających elastyczny interfejs użytkownika przynajmniej jak FF i wreszcie działających z przyzwoitą prędkością?
Dawno temu przerabiałem Vivaldi, też miał tego buga z pooooowolnym uruchamianiem o którym pisałem w pierwszym akapicie.
Falkon polecany z względu na bezpieczeństwo był za biedny w opcje.
#informatyka, #windows, #przegladarki
https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles
Nie wykluczam że to kwestia zarżnięcia historią obecnego profilu lub zainstalowanymi dodatkami.
Poza tym wraz z rozwojem część rozwiązań z Servo włączyli do wydania, przez co obecny FF jest bardziej wielowątkowy niż jeszcze 5