Aktywne Wpisy
Bartekf1h2o +1334
Cześć,
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
AnalnyNiszczyciel +1204
Zaspałeś na samolot, ale masz szansę zdążyć. Wybiegasz z domu i łapiesz momentalnie taksówkę z ulicy. Ostatnia liczba po zaplusowaniu powie ci, kim jest taksówkarz.
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Potrzebuje pomocy, pracodawca wpisał mi w swiadectwie pracy ze wykorzystalem urlop a tak naprawde nie wykorzystalem go i mi nie wyplacil za to ekwiwalentu. A ja to świadectwo podpisałem, da sie cos zrobic czy juz po ptokach? On musi mieć jakiegoś kwita na to ze ja np. wzialem pieniadze za urlop albo go wykorzystalem? co robić
#pracbaza #pip #prawo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6036c46192d13e000ae2b500
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Zapytam, po co? Poświadczasz nieprawdę a teraz lament.
Zaakceptował: sokytsinolop
Mi tak kiedyś trzy razy stara głupia kadrowa poprawiała urlop. Żądałem nowych sprostowań do czasu wydania poprawnego świadectwa.