Wpis z mikrobloga

@kabzior: na grupie na fb "pizza jak u mammy" wypowiadała się jedna osoba która miała okazje korzystać z wersji 450 i 500 i mówił ze czuć różnice przy wypiekaniu. Na pewno zrobisz prawilną napoletane na tej 450+biscotto a czy dopłacać 300 ziko za te 50 stopni to już twój wybór:) wg mnie te 500 jest spoko opcja jak wypiekasz z 5-15 placków jeden po drugim. noi wieczorem zasypiasz spokojnie wiedząc ze
@kabzior: a fakt, mozna potencjometr przekrecic jak koledzy wyzej pisza - bez utraty gwarancji.

noi wieczorem zasypiasz spokojnie wiedząc ze masz wersje 500 a nie 450( ͡º ͜ʖ͡º)


@#!$%@?: to jest solidny argument XD moglem go zonie przed zakupem zarzucic
@geuze: @Wierzbek: tak, wiem, widziałem na yt że zdjąć pokrętło, szczypce, założyć i już, ale po prostu nie chcę ingerować w sprzęt.

@#!$%@?: @GastroAndrzej: dzięki. Fajnie by było mieć 500 chociażby dla świadomości że się ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) Koniec końców chyba stanie nas wersji która akurat będzie dostępna, bo są spore problemy z dostępnością.
Chociaż Włosi piszą że niedługo ma być od ręki.