Nieraz mi żal dostawców z #pysznepl, że wykonują taką niewdzięczną pracę. Podczas ostatnich mrozów w #krakow myślałem sobie, że kurczę, stać tych młodych ludzi na więcej. Po czym przyjeżdża Pan Krystian i wręcza mi pudełko z pizzą do góry nogami xDDD
@qjjehaaarnpw: Nikt się tu nie pyszni, tylko co najwyżej zwraca uwagę, że to zawód jak każdy inny, a już żałowanie kogokolwiek bo "ma ciężko praca" to śmiech na sali, skoro mamy wolność zawierania umów.
że to zawód jak każdy inny, a już żałowanie kogokolwiek bo "ma ciężko praca" to śmiech na sali, skoro mamy wolność zawierania umów.
@tellet: Łatwo się takie rzeczy pisze z pozycji kogoś, komu się udało. A gwarantuję Ci, że życie nie jest jednowymiarowe i w dużej mierze polega na szczęściu i okolicznościach, które od Ciebie niejednokrotnie nie zależą. I nie życzę Ci, żebyś kiedyś musiał sprawdzić to na własnej skórze.
@EkstraCezar: Albo jak nie skończyłeś podstawówki, bo n------y stary Cię lał kablem od prodiża i ciężko się było skupić na lekcjach uciekając z domu, to przecież masz swobodę zawierania umów, to zostań neurochirurgiem i już xD
@qjjehaaarnpw: Oho, już się zaczyna- "bo się udało", "bo wygrałeś na loterii genów", "bo masz dobrych rodziców". Większość ma, tylko jakiś procent jest jakąś patologią, a takie gadanie sprawia, że odnosisz wrażenie, jakby tej patologii było 90%, a normalne życie było czymś wyjątkowym w tym kraju, tymczasem ludzie normalnie żyją i nie muszą dymać przy -15c na rowerku... To ci, którzy nic nie muszą robić, bo starzy sypią im kasą
bo n------y stary Cię lał kablem od prodiża i ciężko się było skupić na lekcjach uciekając z domu,
Tak, wszystkich stary lał kablem, normalnie 95% społeczeństwa było n------------h przez starego pijanego. To skąd tyle korpo, firm i aut w leasingach na ulicy? Przecież powinny jeździć same e3śmiecie z cieknącym gazem ale za to bez progów. Ach ta projekcja swojego niewypału na innych i wmawianie każdemu, kto to zauważa, że
@GFOzon: Nie trzeba nic wykupic XD to jest cennik, chyba tylko na wypadek gdybyś miał te ciuchy zabrać i nie oddać, nie wiem skad masz takie info debilne XD moze dawniej tak było, chociaz watpie XD
@qjjehaaarnpw: Jak ja ostatnio zamawiałem z ubera, to chłop się chyba po drodze na śliskiej ulicy w-----ł, bo był jakiś niezadowolony + napoje porozlewane po opakowaniu XD
@KarwaszWaszaBarabasza: o k---a to ja w takim razie czegos nie ogarnalem xD Wysylalem maile do goscia zeby sie dopytac o co z tym chodzi ale nie odpisywal, ale i tak rezygnowalem z pracy wiec w------e
@qjjehaaarnpw: dostawca jedzenia to jedna z najmniej wymagających prac - oczywiście w sensie zatrudnienia a nie jej wykonywania. I teraz ktoś powie "trzeba było się uczyć i zostać programistą... Niestety takiej pracy nie podejmuje ktoś bo kocham rowery i zawsze chciał na nich jeździć i zarabiać na życie. Ludzie widzą tylko czubek własnego nosa i jeśli im się udało to od razu znaczy że każdy kto robi coś poniżej jakiegoś
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Po czym przyjeżdża Pan Krystian i wręcza mi pudełko z pizzą do góry nogami xDDD
@tellet: Łatwo się takie rzeczy pisze z pozycji kogoś, komu się udało. A gwarantuję Ci, że życie nie jest jednowymiarowe i w dużej mierze polega na szczęściu i okolicznościach, które od Ciebie niejednokrotnie nie zależą. I nie życzę Ci, żebyś kiedyś musiał sprawdzić to na własnej skórze.
To ci, którzy nic nie muszą robić, bo starzy sypią im kasą
Tak, wszystkich stary lał kablem, normalnie 95% społeczeństwa było n------------h przez starego pijanego. To skąd tyle korpo, firm i aut w leasingach na ulicy? Przecież powinny jeździć same e3śmiecie z cieknącym gazem ale za to bez progów.
Ach ta projekcja swojego niewypału na innych i wmawianie każdemu, kto to zauważa, że
@tellet: Gratuluję, właśnie odkryłeś krzywą dzwonową, tylko co to ma do tego, że żal mi ludzi, którzy mają gorzej?
Nie wiem skąd to wziąłeś. A jak napiszę, że żal mi dzieci z rakiem, to napiszesz, że jakoś 95% jest zdrowych i o co mi w ogóle chodzi?
Wg
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wysylalem maile do goscia zeby sie dopytac o co z tym chodzi ale nie odpisywal, ale i tak rezygnowalem z pracy wiec w------e
Ludzie widzą tylko czubek własnego nosa i jeśli im się udało to od razu znaczy że każdy kto robi coś poniżej jakiegoś