Aktywne Wpisy
KaiserBrotchen +621
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Bardzo się jaram. Mirki pijcie ze mną kompot! #motoryzacja
Jedno co zauważyłem, to, że po zdjęciu dolnej poduszki pod silnikiem muszę silnik napychać do tyłu, żeby otwory się zgadzały. Luzowałem wszystkie poduszki, odpalałem, dałem im się ułożyć, ale nadal silnik trzeba napychać do tyłu, żeby otwory dolnej poduszki się zgadzały z mocowaniami.
Problem jest tylko taki, że plecionka wygląda na niezmienianą:(
Przerobiłem już
Komentarz usunięty przez autora
@Alfiarz: Otóż to. Jak już unijni biurokraci chcieli przytulić kasę pod pretekstem troski o bezpieczeństwo, to mogli iść w grzane szyby, a nie, kurde, czujniki ciśnienia w oponach.
Mi ten model się podoba od momentu premiery do teraz. Jest w kręgu moich zainteresowań, ale najchętniej bym przygarnął takie 2.5T z gazownią (ʘ‿ʘ)
@mahoni: Jak ten silnik zestrojony z automatem sobie radzi? Dwie różne skrajne opinie słyszałem.