Wpis z mikrobloga

1 klasa tech. Raczej w tech nikt nie mówił w szkole to s kim. Jednakże wśród znajomych każdy wiedział to s kim spółkuje .Zresztą też nie raz kogoś złapałem przy tym gdzieś na imprezie. Piękne czasy. Narkotyki, alkochol, imprezy no i seks, a pieprzeliśmy gorzej jak króliki. xD (dzisiaj trochę cringe, ale wtedy yolo). Aż dziw, że nie zostałem Ojcem. ( ͡° ͜ʖ ͡°). My mieliśmy patent prosty,
@jmuhha: w mojej paczce w sumie tylko ja miałam to za sobą w liceum, z chłopakiem, z którym byłam w kilkuletnim związku. 3 pozostałe przyjaciółki do tej pory nawet za rękę nie trzymały, a "brzydsze" ode mnie nie są (a wręcz przeciwnie) ¯_(ツ)_/¯
Pierwszy pocałunek ale taki na hihi żeby spróbować jak to jest z równie ciekawą koleżanką z bloku z naprzeciwka to miałem w wieku 12,13 lat.

Taki na poważnie to gdzieś pod koniec podstawówki

@Namarin: Przez chwile się zawiesiłem na twoim poście, myśląc "wtf? przecież w wieku 13 lat się kończy podstawówkę"
@jmuhha pierwszy raz w 2 liceum z dziewczyną z klasy, po jakiś 3 tygodniach chodzenia :D ten związek nie przetrwał próby wakacji :) a druga dziewczyna była po studniówce, teraz mamy 2 dzieci, to było 12 lat temu