Aktywne Wpisy
CalibraTeam +109
Ceny mieszkań (czy innych nieruchomości) kosmiczne, ceny samochodów nowych kosmiczne (a ceny używanych chore). Czy też macie wrażenie, że wszyscy dookoła zarabiają po 15, 20k na rękę a tylko Wy jesteście robieni w bambuko?
Jako kawaler 7.5k zł na rękę czuję się jak śmieć i żul, biedak, którego na nic nie stać.
#gorzkiezale #zarobki #pytanie #pracbaza #praca
Jako kawaler 7.5k zł na rękę czuję się jak śmieć i żul, biedak, którego na nic nie stać.
#gorzkiezale #zarobki #pytanie #pracbaza #praca
#zdrowie #pytaniedoeksperta zanim pójdę do lekarza warto zapytać na wykopie 😉, wie ktoś czym są te czerwone plamy, suche i delikatnie swędzi, robi się tez małe pęcherzyki. Moze ktoś polecić jakiąś maść? Druga ręka Ok
Moim hobby jest znajdowanie wątków religijnych na fb, i dyskusja na temat chrześcijaństwa. Nie wiem czemu, ale takie dyskusje i patrzenie jakie ludzie głupoty piszą mnie bawi. Jedni są edgy nastolatkami dla których szatan to ziomeczek, inni są chrześcijanami którzy nie wyciągnęli nic z nauki i zatrzymali się na tym że God good, devil bad. Najlepiej to jak nazwą mnie katolem I pisowcem, a ani z jednym ani z drugim nie mam nic wspólnego