Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
@George_Liquor: ciekawe zatem, kto kraj odbudowywał i tyrał w nim przez ~40 lat, po drodze wychowując młodych, dla których teraz jest obciążeniem budżetu...
To prędzej pokolenie przedwojenne to odbudowywało. A przeważający starcy to już okres PRL gdzie w krew weszła kombinatorka i czy stoi czy się leży to się należy.
@diogene: ponieważ nie ma szans aby ktos w tym wieku , wychowany w komuniźmie, rozumial jak dziala nowoczesne społeczeństwo demokratyczne? Łatwo się mówi jak się urodziłeś i wychowałeś w wolnym kraju.
@mroznykasztan: My chyba żyjemy w innych krajach XD. Minimalna emerytura to obecnie 1200 PLN Brutto, średnia 2500 też brutto. Przecież to głodowe standardy nawet z tymi 13stkami. Jeśli ktoś z młodego pokolenia twierdzi, że ma obecnie utrudnimy start - to musi być straszną niemotą, która
@Szachu: No niestety nadal nie dają po szkole za darmo domu, nowego samochodu średniej klasy, konsoli i iphona i gotowej rozkręconej firmy do zarabiania. Piekło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora