Aktywne Wpisy
Iudex +226
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +480
DCOM Error 10010/10016 w Event Viewer. Dell Inspiron 5577 i5-7300HQ / GTX1050 / 16GB ram - z dnia na dzień przestała działać, nabiłem na tym laptopie 500h+ w tej grze.. Aktualnie czysta instalka z sterownikami i przeglądarką, nic więcej. System z basewin.pl, aktywowany legalnie, na takim też grałem wcześniej.
Próbowałem:
- Skrypt ubijający explorer.exe w tle
- Dopisywanie uprawnień w rejestrze
- Dopisywanie uprawnień całego dysku i folderu z aplikacją
- Reinstall gry
- Reinstall systemu
- Czyszczenie danych gry
- WSreset
- Odinstalowanie pojedyńczych dodatków FH4
- Clean boot + wyrzucenie wszystkiego z autostartu
- Konto lokalne / konto online
- Windows update / update wszystkich sterowników
- Uruchamianie przez Microsoft Store
- Wyłączanie mikrofonu
- sfc /scannow, naprawa systemu przez odpalenie exe win10, DISM repair
- Relog konta z apki xboxa, logowanie się na nowe
- Wyłączanie defendera
Niemalże wszystkiego. Kończą mi się k---a już pola manewru.. Macie jeszcze jakieś pomysły?