Wpis z mikrobloga

@InterferonAlfa_STG:

Mimo wszystko uważam że tendencje pokazują że jednak stawiają na wygląd, kiedyś było inaczej,inne cechy się liczyły a rynek wyglądał inaczej.
Ogólnie uważam że bycie ekstrawertycznym i imprezowym zwiększają szansę zaruchania ale bez przesady.
Najlepiej po prostu dbać o wygląd i umiejętności interpersonalne (jestem bardziej introwertyczny co nie jest łatwe).
Blackpill jest jak dla mnie najbardziej rozsądną odpowiedzią.
  • Odpowiedz
@InterferonAlfa_STG:

Nie znam relacji damsko-meskich tylko od strony internetowej i mialem jakieś doświadczenia z dziewczynami ( w tym jeden związek). Podrywałem kobiety wielu sytuacjach (w tym także w środowiskach cpunskich,nie będąc ćpunem) i naprawdę nie jest łatwo.Raczej nie interesuje ich ta "twardość" a wygląd a w dalszej kolejności zasoby i charakter.
Co do socjalizacji.. ciężko powiedzieć bo ostatnie lata byłem w środowiskach emigracyjnych,ludzi zacpanych i zaburzonych,ciężko się odnaleźć w takiej
  • Odpowiedz
@JediKnight: zakladam, ze masz mniej niz 25 lat a to jest najtrudniejszy wiek dla faceta.
Dorobisz sie czegokolwiek i wyjdziesz na prosta to bedzie normalnie.
Wczesniej w szkolach nie trzeba bylo nic miec, bo byles dzieckiem i spoko. Wystarczylo byc wesolym i dobrze grac w pilke
  • Odpowiedz