Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#blackpill
@JediKnight: co nie jest latwe? Wiesz ile jest introwertycznych osob na C level? Dla ulatwienia podpowiem Ci ze chodzi członków rad nadzorczych spolek gieldowych.
Mimo wszystko uważam że tendencje pokazują że jednak stawiają na wygląd, kiedyś było inaczej,inne cechy się liczyły a rynek wyglądał inaczej.
Ogólnie uważam że bycie ekstrawertycznym i imprezowym zwiększają szansę zaruchania ale bez przesady.
Najlepiej po prostu dbać o wygląd i umiejętności interpersonalne (jestem bardziej introwertyczny co nie jest łatwe).
Blackpill jest jak dla mnie najbardziej rozsądną odpowiedzią.
@JediKnight: wymowka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie znam relacji damsko-meskich tylko od strony internetowej i mialem jakieś doświadczenia z dziewczynami ( w tym jeden związek). Podrywałem kobiety wielu sytuacjach (w tym także w środowiskach cpunskich,nie będąc ćpunem) i naprawdę nie jest łatwo.Raczej nie interesuje ich ta "twardość" a wygląd a w dalszej kolejności zasoby i charakter.
Co do socjalizacji.. ciężko powiedzieć bo ostatnie lata byłem w środowiskach emigracyjnych,ludzi zacpanych i zaburzonych,ciężko się odnaleźć w takiej
Dorobisz sie czegokolwiek i wyjdziesz na prosta to bedzie normalnie.
Wczesniej w szkolach nie trzeba bylo nic miec, bo byles dzieckiem i spoko. Wystarczylo byc wesolym i dobrze grac w pilke