Wpis z mikrobloga

Kilka osób pytało czy te ergonomiczne fotele Blitzwolfa są wygodne więc wziąłem jeden aby to sprawdzić :P
Dziś do mnie dotarł, zabieram się za składanie a za kilka dni dam znać czy wygodny i czy warto wydać na niego $200 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to model: BlitzWolf BW-HOC5 dostępny z wysyłką z EU za $199 jak na razie zbiera pozytywne oceny w komentarzu filmik z prezentacją Fotelu
#lowcychin #banggood #blitzwolf #fotel #fotelbiurowy #homeoffice #zakupyzchin
LowcyChin - Kilka osób pytało czy te ergonomiczne fotele Blitzwolfa są wygodne więc w...

źródło: comment_1613509630SSRgefCZMvqG9bMDfu6IvM.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LowcyChin: to już ostatnie pytanie obiecuję xD czy to wsparcie pod głowę jest dalej wysunięte niż w markusie ? Bo mam Markusa do porównania ale niskie podłokietniki plus ciut za daleko jest oparcie pod głowę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LowcyChin: elo mam pytanko. Czy opada sobie oparcie samo z siebie? I czy można od razu w dół dawać czy jak np w drozszyzch z grospol żeby obnizyc to najpierw trzeba na full do góry a potem dopiero można dać na sam dół?
  • Odpowiedz
@schreder: @LowcyChin: szukam rozwiązania problemu opadania zagłówka. Oparcie na plecy się trzyma (ono działa tak, że podnosi się o jeden, a podniesienie max do góry powoduje wrócenie na sam dół w regulacji), regulacja lędźwi też, ale z tą jedną rzeczą jest problem. Wiem że w mechanizm zagłówka powinno się wkładać plastikowy element konkretnie ten: https://www.lowcychin.pl/blitzwolf-bw-hoc5/#comment-117953
a dodatkowo podobno do niego mają być jeszcze jakieś metalowe elementy prawda to?
  • Odpowiedz