Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Dom od domu często kilkaset metrów albo za płotem ale mieszka tam lokalna patola puszczająca głośno disco polo z Golfa 1,
Większość mieszkańców to p----------i emeryci i pijaczki
Zazwyczaj jeden sklep gdzie główny asortyment to tanie piwsko
Jedyna rozrywka to chlanie z lokalną społecznością pod takim właśnie sklepem,
No i nie zabraknie przystanku przy którym raz na dzień zatrzymuje się PKS albo w ogóle taki przystanek nie funkcjonuje i robi za ozdobę popisany kutasami i obszczany
Przecież w takim czymś się nie da żyć jako młody człowiek xdd
#przegryw #wies #przekleta #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez autora