Aktywne Wpisy

Ytarka +118
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +154
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz

#genshinimpact
Już kilka razy "odchodził" z Genshin Impact:
- mówił jaki ta gra ma zły wpływ na ludzi bo sprawia że wydają masę kasy. Stwierdził że sam się do tego dokłada więc odchodzi.
- Stwierdził że jednak nie odchodzi ale będzie F2P i przepraszał ludzi
- Założył konto F2P na którym wbił wyższy AR i zaczął wishować - dostał Diluca i stwierdził że Diluc jest zbyt dobry
źródło: comment_1613503153qOHh7Gst1BSpq7Em8lulyB.jpg
PobierzWracając do tematu, zgadzam się. Jedyną end-gamową aktywnością obecnie jest spiral abyss, ale jest zbyt krótki by móc spędzić tam więcej niż godzinę dwa razy na miesiąc.
Mimo wszystko gram codziennie, w sumie nie wiem czemu :D
moze jakies eventy robisz jak sa, albo nadrabiasz questami ktorych jeszcze nie zrobiles ¯\_(ツ)_/¯
Osobiscie jak na f2p jest w cholere do roboty, spedzilem w niej wiecej czasu niz w jakims tytule AAA, i co jakis czas mozna nadal wracac i robic cos nowego.
Najgorsze sa wishe i
Przeglądając forum, Reddit i YT takie rzeczy na już do wprowadzenia to:
- dzienne nagrody za logowanie (mimo, że zwykle nagrody nie są wysokich lotów to zachęcają do logowania)
- możliwość zdobycia nawet tych podstawowych 4* i 5* postaci i broni np. za zrobienie dunga albo raidy (w takich grach to standard i w
Nawet ten event nie zacheca za bardzo do grania. Robienie powtarzalnych zadan zeby dostac pare priomegow, na postacie ktore do niczego nie sa
Stąd dziwi mnie brak endgame'u. Ale pamiętajmy, że to dopiero początek tej gry. W najlepszym przypadku 2/7 świata, brak jednego elementu, sam początek. Dajmy im czas i zaufanie, bo do tej pory nic nie schrzanili, a wręcz przeciwnie, słuchają graczy.
Ja nie kupuje tego argumentu ze to dopiero 2/7. Gra ma ponad 5miesiecy i jak do tej pory nie dostalismy zadnych aktywnosci endgamowych. Jedyne co zrobili to zmiana spirala abyss 9-12.
Co do 2/7 to piję to ilości miast/ terenów w grze, których będzie przynajmniej 7 lub 8 (a sądzę, że potem może więcej, jeśli gra nadal będzie żyła).
Genshin wyszedł 28 września, developerzy mieli plan odnośnie wprowadzenia nowych terenów w danym terminie i tego muszą się trzymać. Dodatkowo co