Aktywne Wpisy

Talaxin +78
#pathofexile #patchofexile2 #gry #rozdajo Został mi ostatni klucz to standardowo plus i mem. Wieczorem wybiorę.

Dorodny_Wieprz +133
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
źródło: 1
Pobierz

Otwarcie było walką brutalnej rzeczywiści tego miernego pachnidła z moim pozytywnym nastawieniem. Zapach na pierwsze powąchanie niby przyjemny, ale na crowd-pleaserowych zasadach. Niby tak jak miało być, DNA+rum i dodatki, ale jakoś ta całość mi nie grala spójnie. Ale jest potencjał, pomyślałem, jeśli za parę minut jakieś nuty się wygładzą, jakieś dojdą, to może zagra to razem i poza nieukształtowanym początkiem będzie komplementogenny przyjemniaczek na zimę, skoro w recenzjach mówili, że z każdą minutą jest coraz lepiej? Otóż nie tym razem. Ten zapach ma ciągle tę samą ulepową bazę serii, która kojarzy mi się z młodzieżą, natomiast trwająca nuta rumu przedstawia mi karykaturalny obraz całości: odór pokoju hotelowego nad ranem po ostatniej nocy obozu szkolnego, kiedy uczniowie zdecydowali sobie popić, więc ich wątpliwej jakości perfumy zmieszały się z zatęchłymi oparami alkoholu i rzygowinami przy łóżkach bardziej wrażliwych, skacowanych nastolatków.
Jak dla mnie ordynarny, agresywny, niezgrabny, niekulturalny smrut, ale muszę przyznać, że na mroźnej ulicy było nieco lepiej niż w pomieszczeniu.
#perfumy