Wpis z mikrobloga

A propos wpisu który stwierdził że przeciętna wypowiedź tigera to w większości bełkot.
W sumie jak to się stało że Tiger stał się taką roślinką? Pamiętam początku jego kariery, co prawda także gadał głupoty, ale całkiem składnie, jakąś logika wypowiedzi była zachowana.
A teraz? Nie wiem co dają w tych harnasiach, ale nie wydaje mi się żeby a-----l miał, aż taki wpływ na zanik mózgu. Coś innego musiało zajść.
Przecież u majora zaszedł podobny proces załamania intelektualno/słowotwórczego ale w jego przypadku potrzeba było hektolitrów rozpuszczalnika nitro.
Destruktywny wpływ kobry, która moim zdaniem była od samego początku prowodyrem zmelinienia Mateusza ( ihmo nie bez powodu rodzice tigera nie chcieli znać przyglupiej zmeliniałej kobry, może na początku ich syn nie był jakąś tuza intelektu, ale jednak prostym chłopaczkiem był)
Kiedyś myślałem że z tego duetu koberka jest zdecydowanie głupsza, teraz nie oszukujemy się Tiger bez niej by zginął, w urzędzie, banku, w mopsiku nie ma szans żeby on cokolwiek tym swoim bełkotem załatwił, kobra musi najpierw wyseplenic tłumaczenie z bonzowego, na coś bardziej zbliżonego do Polskiego.
Czy proces będzie postępować? A jeśli tak, to kto szybciej zostanie zaślinioną roślinką Tiger czy major wydaje mi się bardzo ciekawym pytaniem

#bonzo #patostreamy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sindram tysion razy temat walkowany, harnsiu po 1, a po 2 trepanacja czaszki krawężnikiem, a po 3 Wuwu z d--y wyjęty który posycał mitomanie zgierskiego peja. Poste? Poste jak dut.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@sindram: akat nie interesuj się

A tak na poważnie, to po samym "wypadku" Bonzon mówił jeszcze całkiem składnie, choć powoli.

Moim zdaniem największy wpływ na jego zidiocenie i drogę na samo dno miała wypadkowa tych
  • Odpowiedz
@Rozporek12: nie no kobra od zawsze była ostrą menelicą z patologicznego domu, Tiger na początku niewiele miał wspólnego z patologią i sam jakimś mega menelem nie był.
Aczkolwiek z drugiej strony koberka z domkiem z somsiadkom jak rodzina uratowała go przed losem bezdomnego nurka śmieciowego ( jest domowym nurkiem śmieciowym)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz