Aktywne Wpisy
Karynka rozpacza za potężnym Franciszkiem deweloperskim który ostatecznie okazało się fejkiem w stylu #klaudiusz XD A w komciach inne płaczące laski które też tak zostały oszukane łudząc się, że naprawdę w końcu jakiś Chad się nimi zainteresował ¯_(ツ)_/¯
Kolejnych części nie chce mi się uploadować bo nie ma tam nic ciekawego oprócz jej ciągłego lamentu, że była tak blisko tego doskonałego Chada ktory jej się po prostu należał i spuszczaniem się nad
Kolejnych części nie chce mi się uploadować bo nie ma tam nic ciekawego oprócz jej ciągłego lamentu, że była tak blisko tego doskonałego Chada ktory jej się po prostu należał i spuszczaniem się nad
Ej, chłopy, a wy wiecie jak n0rmiki to robią, że zawierają związki z babami?
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
To znaczy co, sprzęt w sumie mogli by ukraść i ja mam to przyjąć do swojej firmy?
W paserstwo chcą mnie wrobić?
Co mam myśleć o poważnym sklepie, stosującym takie praktyki?
Przecież to gorsze od tych #januszebiznesu, a oni stosują podobne triki w sprzedawaniu samochodów.
Dostałem niezłego zonka jak zauważyłem dzisiejszą fakturę...
#firma
#jdg
#xkom
#prawo
Nie zajmuje się sprzętem, chce laptopa do wystawiania faktur w firmie, to mogę czy nie ?
Z resztą dzwoniłem do nich, mają bezwarunkowy 14 dniowy zwrot. Niezależnie dla kogo.
A może windowsy nielegalne tam instalują?
O co chodzi że nie odpowiadają za wady prawne rzeczy które sprzedają xD?
To jak sklep Ci powie żebyś spadał to możesz iść do sądu
Jeśli chodzi wady prawne no to jeśli oni by ukradli albo wiedzieli że np handlują kradzionym to możesz się od nich domagać czegoś i przed tym się nie wybronią ale jeśli ich dostawca ich wystawi to na ile chcą za to świecic oczami. Sam też pewnie przy jakiejś małej marży nie chciałbyś gwarantować że
Ale w jakimś tam stopniu odpowiadam.
Jakbym napisał takie coś przy programie, to generalnie mógłbym sobie stworzyć program
Komentarz usunięty przez autora
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-zakup-jako-konsument-a-jako-przedsiebiorca-czy-jest-roznica
Przykład komputera dla programisty jest o tyle ciężki, że trudno stwierdzić, czy programista zna się na komputerach. Teoretycznie z definicji - nie musi, a z drugiej strony jest to jakaś tam
I nawet jakby sprawy potoczyły się w porządku, to niesmak pozostaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)