Aktywne Wpisy
czemuztak +721
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
ascaris +185
#motoryzacja #samochody #kupautozmikro #skoda
Komentarz usunięty przez moderatora
Unikać
Za rok można myśleć
Z minusów to średnio wygodne fotele, przynajmniej te w ceracie, no i jak wyżej, choroby wieku dziecięcego. W naszej lekko parują LEDy (ponoć standard, bo O4 nie ma tam grzania), raz przestało widzieć tylny zapięty pas, trzeba było wyłączyć i włączyć auto ponownie. Zamykanie bezkluczykowe działa 6/10 razy. Czasem telefon po BT łączy się od razu, czasem trzeba ręcznie
A w kwestii leasingu też chcę w tej formie i właśnie zastanawiam się czy walić od razu w 1% wykup i czy warto to potem brać, czy lepiej zrobić sobie 20% wykupu i wymienić auto.
Pytam bo mam na oku niemal taką jak chcę, ale modelowo już 2021 w ambition i nie ma tego i nie wiem czy jest to serio fajna sprawa czy byle bajer.