Wpis z mikrobloga

juz wole swoja zyebana twarz niz pod noz isc

@maze: wg mnie efekt na zdjęciu można osiągnąć bez skalpela, tylko wypełnieniem kwasem hialuronowym - widzę tu modelowanie nosa (wypełnienie nosa nad garbem i końcówki nosa) i modelowanie linii szczęki (wypełnienie i poszerzenie cofniętej brody, uwydatnienie linii szczęki), koszt obstawiam około 3-4 k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Reiden: do dwóch lat. Jestem podobnego zdania, ale z moich obserwacji wynika, że znacznie popularniejsza jest wolumetria twarzy kwasem hialuronowym. Ten pan ze zdjęcia na 99% miał modelowanie kwasem, widać po nosie (przy całkowitej korekcie nosa nos jest mniejszy, u tego typa urósł i zrobił mu się lekki efekt avatara, tj. linia czoła połączyła z nosem). Raczej wątpię, że nie zoperował sobie nosa, a wszczepil implant brody/szczęki, pewnie poleciał kwasem już
  • Odpowiedz
@kociorek: no właśnie pytam bo też planuję coś podobnego zrobić. Moja twarz ogólnie wygląda spoko i nigdy nie miałem problemu z różowymi, ale mam kompleks małego podbródka - u mnie jest to genetycznie, że wygląda to dobrze z profilu tylko wtedy, gdy mam bardzo niski body fat. Jak trochę przybiorę, to zaczyna to wyglądać coraz gorzej i tylko zerkam w lustro co chwilę na profil twarzy. Dlatego chcę to już rozwiązać,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Reiden: to może właśnie kwas, żeby zobaczyć, czy efekt Ci się spodoba. Mniejsze ryzyko powikłań i efekt odwracalny samoistnie (ewentualnie można go wcześniej rozpuścić hialuronidazą)
  • Odpowiedz