Wpis z mikrobloga

@klaudiach22: Stwierdziłam, że sprawdzę pewną zależność na Tinderze.
Utworzyłam nowe konto, dodałam zdjęcia trochę mniej atrakcyjnej koleżanki. Dla mnie takie 5/10, możliwe że dla niektórych 6/10. Miły opis i jestem w szoku. Widzę większość tych samych panów, co więcej nie wysilają się nawet na nowe teksty. Najlepsze są te w stylu "modelko", bogini, albo jestem zauroczony. Tym bardziej nie oszukujmy się koleżance do zachwycającej piękności trochę brakuję.
Większość z was pomyśli "przecież łatwo rozpoznać takiego typka" - dokładnie tak samo uważałam, a tu proszę Panowie, z którymi rozmawiałam szczerze (na moim prywatnym końcie) i wydawali się interesujący okazali się być totalnymi graczami i desperatami.

Takie sprawdzenie to dobre sole trzeźwiąze dla wszystkich pań z tindera. Warto sobie spróbować, żeby przejżeć na oczy. Większość mężczyzn daje masowo na prawo wszyskie kobiety tworząc sztuczną publikę. Usunąć aplikacje na zawsze.

#tinder #rozowepaski
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klaudiach22: Mowi to co chca dziewki uslyszec, sama mowisz ze wydawali sie interesujacy. Brakuje atencji i pewnoeci siebie a chlopu pisza gluopoty bogini i inne wysrywy i maja latwe punkty + cipke. Proste
  • Odpowiedz