Aktywne Wpisy
mike-contractors +41
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
#pracbaza #piwo #pijzwykopem #oswiadczenie
weź przestań, piwerko po pracy to jeszcze nie alkoholizm
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mam w pracy ziomka co jedne pół litra wali w drodze z do domu a domu drugie pół litry. I to już prawie alkoholizm. Ja piję tylko dla relaksu ten skromny sześciopak. Poza tym mam mocny lep i była że po sześciu mi ledwie szumi i muszę iść po "wzmacniacz" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sam więc widzisz że mi daleko do alko....
Chyba tylko dla tego jeszcze tu pracuje XD
¯\_(ツ)_/¯ jedyny minus
¯\(ツ)_/¯ wiec odpowiedzialnosci moze nie byc wcake xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smacznyy: Bo łatwiej zachować płynność finansową, ułożyć kredyty obrotowe itp. Przy firmie o takiej skali jak Inpost to dobry ruch. Przecież inpost musi każdego miesiąca przeznaczyć pewnie jakieś kilkadziesiąt milionów na pensje.