Wpis z mikrobloga

O ja pierdole.
Masz depresję? To zacznij rozmawiać z wymyślonym panem, on jest najlepszym psychologiem. A w ogóle to jest MODA na depresję i jak nic ci nie brakuje to jakim cudem NAGLE zaczyna Ci być źle? I za dużo czytasz "nie spoko rzeczy", które oddalają Cię od Boga i to przez prowadzi do depresji.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gdzie ja kur
wa żyje xd
#bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkatoli #neuropa #4konserwy
fanmarcinamillera - O ja pierdole. 
Masz depresję? To zacznij rozmawiać z wymyślonym...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fanmarcinamillera: najlepsze że na zajęciach z psychiatrii mówili ze naukowo udowodniono ze ludzie wierzący, bogobojni częściej maja depresję w porównaniu do ateistów. Ale chłopski rozum julki i wiara w niebiańskiego maga wygrywa z nauką. Jak zwykle.
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera: ile ona ma lat? 18? 20? I co wy na powaznie bierzecie wypowiedz malolaty, ktora nest zamknieta w swojej bance srodowiskowej, nigdy nie pracowala, nie ukonczyla jeszcze nawet edukacji pewnie. Chcecie to nagram wam dzieciaki spod bloku z ich madrosciami jakoe to calowanie dziewczyn jest fuj xd w wieku 25 lat srednio co 4 czlowiek doswiadcza depresji/stanow depresyjnych z powodu nie stabilnego zycia, rozpoczecia zycia na wlasna reke ,poczatkach
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Vittel: dawno kończyłem studia, prac naukowych nie szukałem. Pamiętam że razem z koleżanką zwróciliśmy na to uwagę na zajęciach. Ale moze z biegiem czasu pomyliło mi sie i chodzi o częstość samobójstw u religijnych.
  • Odpowiedz