Aktywne Wpisy
Lujdziarski +48
#pokazkota #dziarskikacperek Kacperek jaki lotrzyk, upolowal dekiel silikonowy i nie chcial oddac.
kamil-tika +35
Ludzka glupota i okrucienstwo nie zna granic!
Po raz kolejny w Lublinie, nieznany sprawca otruł lubelskie sokoły wędrowne. W 2019 roku sokoły po raz pierwszy zostały otrute. Zmarły wtedy dwa młode, samica Wrotka cudem ocalała. W 2021 doszło po raz kolejny do otrucia ptaków, tym razem ofiarą padły młode i dorosły samiec, partner Wrotki od 2017 roku – Łupek. Z braku innych samców w okolicy, zdesperowana samica za partnera przyjęła swojego syna
Po raz kolejny w Lublinie, nieznany sprawca otruł lubelskie sokoły wędrowne. W 2019 roku sokoły po raz pierwszy zostały otrute. Zmarły wtedy dwa młode, samica Wrotka cudem ocalała. W 2021 doszło po raz kolejny do otrucia ptaków, tym razem ofiarą padły młode i dorosły samiec, partner Wrotki od 2017 roku – Łupek. Z braku innych samców w okolicy, zdesperowana samica za partnera przyjęła swojego syna
Przy w pełni włączonym ESC, nie ma jak się zakopać czy wpaść w poślizg.
I mówię serio - próbując nawet na pełnym skręcie na bardzo śliskiej drodze depnąć gaz do końca to i tak nie ma #!$%@?, żeby wpaść choćby w minimalny poślizg.
No chyba, że tak jak pisałem wyżej - ma się #!$%@? E36.
I tak. Jak najbardziej się można zakopać i w poślizg tez wpaść.
Komentarz usunięty przez autora
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: W e36 nie było ESP( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZlodziejBilonownic: Lol to ty byś się zdziwił jak dobrze działają najnowsze systemy. Jak tylko zaczniesz wpadać w poślizg to od razu utnie moc i zaczną przyhamowywać odpowiednie koła. Sam się zdziwiłem jak ostatnio kumple mnie wiózł g20 320i w zakrętach na śliskim i zwyczajnie dawał
@ZlodziejBilonownic A ty czytałeś w ogóle mój komentarz? Właśnie dokładnie to zrobiłem. I mocy też jakoś specjalnie mało nie mam - 245 KM
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: no akurat ostatnio pojeździłem za nowszymi bmw w mieście bo zawsze mi odjeżdżały a teraz nie dość że jeżdżą powolutku to jeszcze środkiem drogi i nie zjeżdżają przy wyprzedzaniu bo minimalny zjazd z koleiny i już ich ściąga... I mówię tu o nowszych generacjach
Sam również miałem E61, 261KM i nigdy jakichś cudów nie #!$%@?łem na drodze, ale takiej zimy jak teraz z nim nie odbyłem.
Na szczęście teraz mam quattro i jestem król śniegu jak lew jest król dżungli, a gdybym się przesiadł na RWD to prawdopodobnie bym się zabił xD
@radziuxd: się nie zdziw kiedyś przy hamowaniu, bo w tym quattro nie pomaga XX
@eNse: widocznie za słabo próbowałeś