Aktywne Wpisy

xiv7 +33
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
źródło: images
PobierzCzym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.2% (275)
- Z wymiennymi ostrzami 18.2% (237)
- Elektryczna "3 kółka" 10.8% (140)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 49.8% (647)

Ludzik90 +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Proste pytanie, lepiej notebooka MSI I5 9gen + RTX2060 czy MSI i7 10 gen + GTX1660TI?
#pcmasterrace #laptopy #notebook #gaming #komputery #procesory #kartygraficzne
A ode mnie to MSI to g---o, szczególnie w laptopach nie tknął bym tego metrowym kijem ale to tylko moje zdanie.
I zgadzam się z przedmówcą, MSI to g---o - niezbyt dobry stosunek cena/jakość (inni oferują więcej w tej samej cenie - msi nie ma fajerwerków w swojej ofercie), a po drugie - msi ma bloatware'u więcej niż acer...
@Pobsky8: a MSI nie jest plastikowe? Właśnie o to chodzi, albo moc i gówniane wykonanie albo mniej mocy za te same pieniądze ale lepsza jakość, nie da się wszystkiego na raz. Acery są spoko, ale też im trochę bliżej do budżetówek, z HP bym uważał bo oni zawsze mieli problemy z projektowaniem wydajnego chłodzenia, tam się wiecznie GPU wylutowywały, szybko pojawiał się