Aktywne Wpisy

WykopowyInterlokutor +380
Sylwia Peretti życzy synowi, który zabił 3 osoby "wszystkiego najlepszego" i nazywa go "Aniołem"
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
źródło: temp_file7845841361623994426
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Telefon jest zajebisty, polecam go szczerze, bo za niewielką kasę jest naprawdę na przyzwoitym poziomie.
Nie doświadczyłem żadnych ścinek, aparat robi bardzo dobre zdjęcia za dnia i w nocy (te nocne zrobiły
Co do baterii to trochę się nie zgodzę z @tytanowy_kalafior. W przypadku 4a 5g maksymalny SOT jaki zrobiłem to 7.5h, z tym że było to na wifi. W przypadku gdy korzystasz głównie z sieci komórkowej, maksymalny SOT zamyka się w 4-5h.
Jeżeli chodzi o resztę to nie mam na co narzekać,
Kiedyś wrzuciłem screeny ze zużycia baterii - może sie przydadzą - link
btw widzę że też załapałeś się na bose w przedsprzedaży, dotarły do Ciebie? Moja aplikacja leży od 5 stycznia zaakceptowana i ani widu ani słychu o słuchawkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie boję się trochę tego czystego andorida. Mam S10 i jestem zachwycony nakładką, bo ma dużo ficzerów i wcześniej dostępnych niż weszły do czystego androida.
źródło: comment_1612802064SX50vx2BBIL2mzxIg4oOnm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@qmox: w przypadku 4a 5g nie mam problemów z przełączaniem między chrome, powerampem, komunikatorami, więc w piątce raczej też nie będzie problemu bo tam jest ciut więcej ramu.
Komentarz usunięty przez autora