Zamieściłeś wpis na mirko, a jak się dowiedziałeś, że komentarze facetów nie pasują do narracji i przeżywają to samo co julka ze screenshota to usuwasz komentarze. Nawet mi ciebie nie żal.
@lizakoo to raczej ty nie jesteś w stanie wyjść poza bańkę, jeśli myślisz że k*biety nie mają łatwiej od mężczyzn xD jakieś żałosne zaklinanie rzeczywistości
@kogut_20 Bo się zesrałeś. I jeszcze usunąłeś moją cenną, prawdziwą radę, bo prawda boli najbradziej. Powtórzę więc tu: nie trzeba być chadem, wystarczy być lubianym.
@kiszczak jeśli myślisz, że bycie lubianym nie ma korelacji z wyglądem to jesteś wyjątkowo tępy. Nie zesrałem się, tak jak wspomniałem wcześniej: chcę komfortowo przeglądać wykop.
@kogut_20 Chcesz dalej żyć w swojej bańce. Powodzenia. Bycie lubianym nie ma nic wspólnego z wyglądem. Kumplujesz się tylko z przystojniakami czy w ogóle nie masz kolegów i tłumaczysz to sobie zbyt wąską szczęką? I jeszcze jedno: twierdziłeś, że kasowałeś tylko obraźliwe komentarze. Czemu więc skasowałeś mój? Bo mogłeś, to wiem. Ale dlaczego chciałeś?
@kamil150794: Jest, ale z symetrią, a nie z urodą. Co prawda osoby bardziej symetryczne uchodzą za bardziej atrakcyjne, ale nie zawsze idzie to w parze. Poza tym udowodnione jest również, że w obrębie tej samej płci zależność od wyglądu jest minimalna i dominują inne cechy.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
https://www.wykop.pl/wpis/55423869/pokaz-spoiler/
Zamieściłeś wpis na mirko, a jak się dowiedziałeś, że komentarze facetów nie pasują do narracji i przeżywają to samo co julka ze screenshota to usuwasz komentarze. Nawet mi ciebie nie żal.
#bekazpodludzi #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Przegryw will be przegryw forever jak mawiał pewien filozof
@lizakoo Weź go zawołaj,niech zobaczy jaki jest żałosny:)
@lizakoo przecież dokładnie to napisałeś. Że też ci ktoś tam zrobił kiedyś kawę.
I jeszcze jedno: twierdziłeś, że kasowałeś tylko obraźliwe komentarze. Czemu więc skasowałeś mój? Bo mogłeś, to wiem. Ale dlaczego chciałeś?