Aktywne Wpisy

PinguinStyle +177
Sam pracowałem dużo w kobiecym gronie i nie jedno widziałem:
- pomimo posiadania męża i dziecka mówienie koleżankom w pracy o miłości swojego życia, który był alkoholikiem i się zachlał na śmierć po 30tce
- śmianie się z facetów na portalu sympatia
- posiadanie chłopaka co jest programistą zarabiającym 20k, a jednocześnie śmianie się z niego, że wygląda jak kuc, i nie wiem czemu z nim jestem
- a skoro jesteśmy przy programistach - kolejna też
- pomimo posiadania męża i dziecka mówienie koleżankom w pracy o miłości swojego życia, który był alkoholikiem i się zachlał na śmierć po 30tce
- śmianie się z facetów na portalu sympatia
- posiadanie chłopaka co jest programistą zarabiającym 20k, a jednocześnie śmianie się z niego, że wygląda jak kuc, i nie wiem czemu z nim jestem
- a skoro jesteśmy przy programistach - kolejna też

Leithain +30
#gielda
Mówili "mordo, po prostu wrzuć w ETFy, a nie tam pojedyńcze akcje".
Na akcjach wciąż lekki plus.
ETFy:
Mówili "mordo, po prostu wrzuć w ETFy, a nie tam pojedyńcze akcje".
Na akcjach wciąż lekki plus.
ETFy:
źródło: Screenshot_20250127-115232
Pobierz

Nigdy nie zrozumiem dlaczego lewactwo nie potrafi zachować balansu. Zamiast trzymać się #atom jako stabilizatora #oze to chcą być świętsi od papieża (pomijam już że większość swiata i najwięksi truciciele mają w------e).
#szwecja #energetyka #energetykajadrowa #bekazlewactwa
źródło: comment_1612736793012S5JU0aUJOC5ds9kwysW.jpg
Pobierz@FrasierCrane: wpadłam zwrócić tylko uwagę, że powiedzenie "świętsi od papieża" jest już chyba mocno nie na miejscu XD
Przecież ten artykuł i wykres stworzył Pan Mielczarski- wieczny wojownik atomu, więc zawsze stara się pokazać atom z jak najmniej korzystnej strony. Po drugie dane są sprzed... 10 lat! Od tamtej pory ceny emisji CO2 tak poszybowały w górę, że te tabelki można sobie w d.... wsadzić. Po drugie odajcie mi prosze, skąd on wziął kwotę ponad 500zł/MWh? Let me guess- z szacowanych cen w Olkiluoto/Flamanville? Tam
Ten link to wypociny baby, która mówi o taniej energii atomowej wymieniając
jak na reaktory III generacji to jest sprawdzony. No ale dobra, niech będzie że 5 lat eksploatacji to jest za krotko żeby moc tak