@Janusz_Dmowski-Zubr: Z jakich kategorii społecznych tajki lecą na bialych? Tylko biedne lub klasa średnia czy bogate też? Bo słyszałem, że bogaci tajowie to jakoś żenią swoje rodziny między sobą i nie zezwalają np. na związek tajki z białym a jak taka bogata tajka chce białego to musi po kryjomu i się ukrywac? Jak to jest tam w tej Tajlandii?
@Janusz_Dmowski-Zubr: Ja to słyszałem, że w chinach to na białych jest jakieś określenie white devil coś takiego czy to prawda? A i jeszcze, że nas nie lubią i zawsze biały będzie traktowany jako obywatel drugiej kategorii.
@tylkoponsfw: w Chinach ogólnie trudno o długo trwały związek bo są bardzo konserwatywni. Ale biali są miło widziani. Tylko że Chiny są zamkniętym krajem, co powoduje że jesteś towarem ekskluzywnym, (chyba że jesteś w hubach międzynarodowych jak Pekin, Szanghai albo Hongkong).
Czyli można poruchac ale dostaniesz #!$%@? od calej rodziny jeżeli będziesz chciał się związać z chinką.
Chiny to taka duża polska. A ty to taki czarny śmieszek z Arabii Saudyjskiej.
Ja to słyszałem, że w chinach to na białych jest jakieś określenie white devil coś takiego czy to prawda? A i jeszcze, że nas nie lubią i zawsze biały będzie traktowany jako obywatel drugiej kategorii
@tylkoponsfw: politycznie i w kwestii praw obywatelskich nigdy nie będziesz chińczykiem, tak jak np polak w UK.
Ludzie za to są bardzo mili i ogółem fajnie się z nimi mieszka , jednak ten dystans będzie zawsze,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czyli można poruchac ale dostaniesz #!$%@? od calej rodziny jeżeli będziesz chciał się związać z chinką.
Chiny to taka duża polska. A ty to taki czarny śmieszek z Arabii Saudyjskiej.
@tylkoponsfw: politycznie i w kwestii praw obywatelskich nigdy nie będziesz chińczykiem, tak jak np polak w UK.
Ludzie za to są bardzo mili i ogółem fajnie się z nimi mieszka , jednak ten dystans będzie zawsze,