Wpis z mikrobloga

Mizoandrysta Krzysztof #gonciarz twierdzi, że przemoc domowa ma płeć. Długo nie mogłem tego znaleźć, jak znalazłem to pokazuję też to innym. Zachęcam też do przyłączenia się do akcji przeciw niemu opisanej tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/55326699/drogie-mireczki-w-zwiazku-z-ostatnim-bodyshamingie/
#dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #przegryw #blackpill #pieklomezczyzn
NVX78 - Mizoandrysta Krzysztof #gonciarz twierdzi, że przemoc domowa ma płeć. Długo n...

źródło: comment_1612460399ULQRjrXoVZGOm89yeBrYxy.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@NVX78: Tak jak ubrania nie mają płci, zawody wykonywane przez ludzi nie mają płci (zgadzam się z tym) , tak przemoc domowa płeć swą posiada( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem tylko ciekaw czy płeć biologiczną czy też może społeczno-kulturową ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@NVX78: najbardziej zastanawia mnie o #!$%@? im chodzi. No dobra, przemoc ma płeć, ale czy ktoś nie pomaga bitym kobietom? Czy ktoś postuluje takie prawo? Czy policjanci olewają przemoc domową wobec kobiet? Przemoc to jest coś, co nie powinno mieć miejsca, ale się zdarza, bo można więcej zrobić, bo nie rozumiem o co lewakom chodzi?

• Odpowiedz
@NVX78: Jak go naprawdę lubiłem mimo wszystko, to teraz mocno zmieniło to moje postrzeganie niego. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na prawdę nie spodziewałbym się do teraz czegoś tak głupiego, i podłego po nim.
  • Odpowiedz
@NVX78: gonciarz od rozstania z kasią odleciał mentalnie na inną orbite, kiedyś to był normalny typ który nagrywał ciekawe materiały z Japonii, a teraz jakieś wywiady u nawiedzonych feministek czy dziwne posty jak ten picrel żeby zwrócic na siebie uwage
  • Odpowiedz
@kinesin1000: Myślę, że Japończycy nie byliby zadowoleni z wyśmiewania małych penisów ( ͡° ͜ʖ ͡°) W końcu jako Azjaci średnio mają je trochę mniejsze.
  • Odpowiedz
@Miorz: Większość przypadków przemocy domowej wobec mężczyzn nie jest zgłaszanych, więc zrobił z siebie wraz z feminoteką debila.
  • Odpowiedz