Fanem raczej nie zostanę. W zasadzie to raczej mi nie smakuje, ale pewnie raz na tydzień, dwa zjem ze względu na witaminki ( ͡°͜ʖ͡°) w sumie spróbuję jeszcze wasze wersję: ze śmietaną i pieczarkami, z masłem orzechowym i orzechami. Chyba jednak brakuje mi tu jakiegoś dodatku poza cebulką ( ͡°ʖ̯͡°)
@Kernydz tak. Chciałem sprawdzić czy do tego dorosłem bo ostatni raz jadłem ponad 10 lat temu i niezbyt mi smakowało. Mimo to wątróbka to bomba witaminowa i warto jeść jak chyba większość podrobów.
@math1982: jest przepis Pascala na yt orzeszki, masło orzechowe, sos sojowy i jakieś dodatki. Z przeciętna pasta orzechowa zasłodzoną na 150% która wpieprza większość ludzi pewnie niezbyt smaczne, ale ja z różową kupujemy taką w której praktycznie nie czuć słodyczy, bardziej jest słona.
P.s Michau czemu mi obracasz wszystkie zdjęcia na bok na wypoku!?
#keto
@JarekNoooTego: zmiel z mięsem i zrób kotlety, pulpety albo cokolwiek innego z mięsem mielonym.
@JarekNoooTego: Albo kup sobie wątróbkę dorsza w puszce. Też zdrowe ale smak inny.
@JarekNoooTego: Normalnie, w sklepie rybny... Są też w marketach. Małe prostokątne puszeczki za 5-7zł https://www.google.com/search?q=w%C4%85tr%C3%B3bka+dorsza&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk0048DxSMSILK_7nSuUEMYNMShZVzA:1612442568062&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi0sfXToNDuAhV0AxAIHU7QAmAQ_AUoAXoECAkQAw&biw=1280&bih=579
P.s Michau czemu mi obracasz wszystkie zdjęcia na bok na wypoku!?