Aktywne Wpisy
Sylvio19 +86
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
iErdo +243
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
@Zklaster Dajcie go Terenwizji, jeśli się nie boicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°).
My:
@kleksiq: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wrzucę kilka fajnych akcji z dzisiejszych testów - wszystko w komentarzach do tego postu.
Tylko muszę ogarnąć laptopa bo wszystko jest w błocie. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#sokol4x4 #terenwizja
#oze #ciekawostki #polska #swiatnauki #motoryzacja #tworczoscwlasna #mechanikasamochodowa #mechanika #chwalesie #zgorzelec #dolnyslask #zklaster
@Zerker: Rzuć okiem na temat ekokonwersji
@severh: U Australijczyków widziałem kiedyś hardcorowy projekt z dwoma snorkelami - jeden standardowy do dolotu, drugi służył aby czas pompować powietrze do kabiny, i zwiększać ciśnienie w środku w czasie przepraw, dzięki czemu mniej wody się wlewało.
Legalne Bieszczady są na prywatnym terenie.
@GaiusBaltar: o kuchnia to całkiem cwane jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BArtus: Nie stać Cię. Serio. Kosztuje tyle co mały dom jednorodzinny.
Komentarz usunięty przez autora
@Zklaster: Kiedyś ktoś polecał streamable jako "anonimowe" miejsce do wrzucania filmików.