Wpis z mikrobloga

Mireczek:
@Zklaster Dajcie go Terenwizji, jeśli się nie boicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°).
My:
@kleksiq: ( ͡º ͜ʖ͡º)

Wrzucę kilka fajnych akcji z dzisiejszych testów - wszystko w komentarzach do tego postu.
Tylko muszę ogarnąć laptopa bo wszystko jest w błocie. (°°
#sokol4x4 #terenwizja

#oze #ciekawostki #polska #swiatnauki #motoryzacja #tworczoscwlasna #mechanikasamochodowa #mechanika #chwalesie #zgorzelec #dolnyslask #zklaster
Zklaster - Mireczek:
@Zklaster Dajcie go Terenwizji, jeśli się nie boicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°...

źródło: comment_16123677501vkmVM5moPRWaaqmBr9qtZ.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
@Gieniu_s: idioci tylko rozjeżdżają pola, nie jest problemem znalezienie miejsca, przynajmniej z moich doświadczeń. w najgorszym razie można dogadać się z leśnikiem albo pojechać na poligon, po wcześniejszym załatwieniu przepustki, można też dogadać się z kimś prywatnie, kto pola nie ma a ma fajną działkę, przynajmniej tak to działa w moich okolicach.
  • Odpowiedz
@masiakla Dla większości raczej jest, zwłaszcza jak ma dojechać do tego wyznaczonego miejsca kilkaset kilometrów taka terenówką.Ciekawy jest filmik na kanale pod tytułem "legalne bieszczady", gdzie miłośnicy 4x4 jednym tchem mówią o pięknie przyrody, jednocześnie rozjeżdzając do nieprzejezdnego stanu drogi i płosząc rykiem silników zwierzęta...O ile podobają mi się samochody terenowe, to uważam że powinny zostać na polskich drogach, gdzie ich właściwości jak najbardziej się przydają.
  • Odpowiedz
@Zklaster: a tak z ciekawości na co mu snorkel skoro silnik elektryczny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@severh: U Australijczyków widziałem kiedyś hardcorowy projekt z dwoma snorkelami - jeden standardowy do dolotu, drugi służył aby czas pompować powietrze do kabiny, i zwiększać ciśnienie w środku w czasie przepraw, dzięki czemu mniej wody się wlewało.
  • Odpowiedz
@Gieniu_s: nie przydają się. jak ktoś nie chce włożyć 5 minut w poszukanie miejsca to nie moja wina. jak tobie przeszkadza ryk silników i płoszenie zwierząt, to idź gdzieś gdzie nie jeżdżą. wyznaczyli tą trasę pewnie po to by nie jeździli po miejscach gdzie nie można. dlaczego chcesz komuś zabraniać robić czegoś bo akurat ty tego nie lubisz?
  • Odpowiedz