Czy w tej niewdzięcznej j-----j g---o grze da się jakoś zresetować MMR, np. nie grać przez cały sezon? Bo jeszcze kilka meczy w tym bronzie i strzelę sobie w łeb z dzidy laserowej, a szkoda mi konta z tyloma skinami i postaciami żeby przerzucić się na stałe na drugie :( Z 56% WR i normalnych gier do 38% i jednej wielkiej clown fiesty, przecież to jest jakiś absurd, w żadnym sezonie nie czułem się tak bezużyteczny jako support. #leagueoflegends
@Cesarz_Nieruhato: to tylko gierka ziom, nie triggeruj się. A jeśli grasz supportem, to ja rozumiem frustrację. Może zmień champion pool? Jak weźmiesz jakiegoś supporta, którym da się też zabijać, to będziesz mógł nawet pocarrować- Sett, Pantheon, Pyke, może Morgana, albo Swain?
@Naczelny_Cenzopapista: W takie rzeczy mogą się bawić jacyś zapaleńcy z diamentu/mastera a nie ktoś kto ma brąz albo srebro. Lepiej się skupić na tym, żeby sobie wszystkie postacie odkryć albo jakieś skrzynki ze skórkami zebrać.
Świeże konto, żeby wbić srebro albo złoto czy platynę? Czy to jest coś czym można się komuś pochwalić? To i tak są niskie rangi.
@Cesarz_Nieruhato ja Ci powiem co robisz źle. Wybierasz źle championy do climbowania w brązie. Nawet jeśli dobrze zagraża janiną czy aliatarem nie jesteś w stanie solo wycarrować. Graj czymś co nie musi polegać na reszcie drużyny bo to że trafisz ogarniętego ADC jest mało prawdopodobne. Więc albo idziesz inną linię albo bierzesz jakiegoś Branda czy Swaina i za chwilę będziesz miał golda.
Z 56% WR i normalnych gier do 38% i jednej wielkiej clown fiesty, przecież to jest jakiś absurd, w żadnym sezonie nie czułem się tak bezużyteczny jako support.
#leagueoflegends
@Cesarz_Nieruhato dej opgg to ci tu pewnie ktoś napisze co możesz poprawić żeby wyjść wyżej
https://euw.op.gg/summoner/userName=Don%20Bonialesko
Świeże konto, żeby wbić srebro albo złoto czy platynę? Czy to jest coś czym można się komuś pochwalić? To i tak są niskie rangi.