Aktywne Wpisy

skrogg +32
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
PobierzSiema wykopki. W-------m się fest bo miałem z dziewczyną obejrzeć występ naszego znajomego w magii nagości. Ustaliliśmy że będziemy oglądać ten odcinek wspólnie w Sobotę w trójkę. Gram Sobie dzisiaj w gierkę, a ona wchodzi mi do pokoju i mi oznajmia że właśnie obejrzała odcinek sama. No i mega się w-------m bo wiedziała, że chce to obejrzeć razem. Już c--j tam w to Sobotnie oglądanie, ale chciałem razem z nią Sobie pierwszy

źródło: comment_1612262344Vwf8gqIvllIFvhJPMCxYim.jpg
Pobierz@Antorus: tak tak, partia Razem zlikwiduje socjale, patologie i propagande, no tak będzie xDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Proponowana 6 lat temu stawka 75% dotyczyła nadwyżki powyżej 500k
2. Pan Zandberg jak i cała partia razem oddaje na cele społeczne nadwyżkę powyżej trzykrotności pensji minimalnej
Poćwicz kucu bo się ośmieszasz
No i zajebiście xd
@kogut_20:
@zapster:
@zapster:
@CytrynowySorbet: a kogo to obchodzi od jakiej kwoty? dlaczego lepiej zarabiający mają płacić większe podatki, jakim k---a prawem? przecież to jest jawna dyskryminacja, z którą lewica podobno walczy.
Kolejną kwestią jest to, że
@CryptoPump: odwrócę pytanie, jakim prawem obecnie biedni płacą więcej podatków niż bogaci? W Polsce obecnie podatki są regresywne, osoba na minimalnej oddaje procentowo więcej niż osoba bogata.
@CytrynowySorbet: dlaczego miałbym coś liczyć procentowo, przestań robić lewackie fikołki. Na ubezpieczenie biedny i bogaty powinien płacić TAKĄ SAMĄ KWOTĘ.