no hejka c) Zrób bałwana 3D w domowych warunkach z czegokolwiek innego niż śnieg
Wyszło trochę thanks for not aborting me. Na początku zamysł był inny, niebieski myślał, że zwariowałam kiedy zaczęłam zdejmować ikeowskie klosze z lamp, ale okazało się, że papier jest zbyt cienki i się porozrywało, no i miałam tylko 2, a prawilny bałwan ma 3 kule. Szybka zmiana planu i padło na Papier mâché. W ruch poszedł klej wikolowy, srajtaśma i balony. Wykończenie to papierowy kapelusik z tasiemką, sztuczny śnieg, modelina, guziczki i tkanina. W komentarzu inne zdjęcie i sprzed rozpoczęcia pracy, jak widać miałam sporo pomocników ( ͡°͜ʖ͡°)
c) Zrób bałwana 3D w domowych warunkach z czegokolwiek innego niż śnieg
Wyszło trochę thanks for not aborting me. Na początku zamysł był inny, niebieski myślał, że zwariowałam kiedy zaczęłam zdejmować ikeowskie klosze z lamp, ale okazało się, że papier jest zbyt cienki i się porozrywało, no i miałam tylko 2, a prawilny bałwan ma 3 kule. Szybka zmiana planu i padło na Papier mâché. W ruch poszedł klej wikolowy, srajtaśma i balony. Wykończenie to papierowy kapelusik z tasiemką, sztuczny śnieg, modelina, guziczki i tkanina. W komentarzu inne zdjęcie i sprzed rozpoczęcia pracy, jak widać miałam sporo pomocników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mirkowyzwanie @mirkowyzwania
Komentarz usunięty przez moderatora