Wpis z mikrobloga

@Leniek: Były inne czasy przed rewolucją seksualną i erą internetu #!$%@? było publicznie tępione i gdyby matka lub ojciec dowiedzieli sie ze jej córka byla prostytutka to byl wstyd na cala wies lub miasto a teraz laski chwala sie gołą dupą na instagramie przy poklasku społeczenstwa i ogólnej akceptacji no nie gadaj ze nie widzisz roznicy.
Pokolenie naszych dziadkow jest w malzenstwach ktore trwaja po 50 lat i wiecej na dobre
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: kiedys #!$%@? sie po kątach po kryjomu, dzisiaj robią to jawnie

kiedyś rozwodów nie było, za to była przemoc domowa, albo #!$%@? za żone miałeś, bo co ludzie powiedzą jak sie rozwiedziesz. Z resztą na prowincji i do tej pory tak bywa.

skala zjawiska wbrew pozorom jest podobna.

Kto miał RiGCz 50 lat temu to miałby i dzisiaj a kto nie miał to i czasy mu w tym nie przeszkadzały,
@Leniek No i na tym polega roznica ze kiedys ludzie robili to po kryjomu bo mieli jakies zasady bo wiedzieli ze to był ogólny wstyd i pogarda spoleczenstwa a dzisiaj jak jest to kazdy widzi i wstydem powoli obarczani sa ci co " nie ruchaja heheh intzele heheh nieudacznicy heheeh". Nawet socjologowie, naukowcy i psychologowie mowia o ogromnych zmianach spolecznych i nieustannie rosnacych wymaganiach kobiet. Te kobiety same siebie unieszczesliwiaja bo nigdy
robili to po kryjomu bo mieli jakies zasady

@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: a to wszystko w porzadku, jak sąsiedzi nie widza to można xD SOLIDNE ZASADY

Nawet socjologowie, naukowcy i psychologowie mowia o ogromnych zmianach spolecznych i nieustannie rosnacych wymaganiach kobiet.

@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: to jest oddzielną sprawą, ale podziękuj spermiarzom

Pociagnie to za soba ogromna epidemie samotnosci i singielstwa co juz ma miejsce i psychologowie alarmuja.

@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: bardziej jak epidemie sznura, bo akurat
@Leniek Chodzi mi o to ze nawet jesli ludzie kiedys zdradzali i #!$%@? po katach to mieli jakis wstyd a dzisiaj to nawet nie maja zadnego wstydu xd jeszcze potrafia sie tym chwalic na roznych grupach na fb (afery na wykopie) ja tego #!$%@? nigdy nie popre i jestem pod tym wzgledem staroswiecki jak ludzie kiedys co uwazam za lepsze niz ogolna akceptacje jak dzisiaj.
Co do spermiarzy to oni zniaszczyli rynek