Aktywne Wpisy
Horkheimer +293
Piękny, letni poranek. Siedzę przy otwartym oknie i wdycham świeże, czyste poranne powietrze, delikatnie chłodne, rześkie... <3
A nie, czekaj xD Wdycham je*any smród je*anych fajek, bo sąsiad-śmierdziel MUSI zapalić na balkonie, wkur*iając w ten sposób normalnych ludzi. I tak - zaraz ktoś wyleci z tekstem, że jak mieszkam w bloku, to na pewno przeszkadzam innym zapachem gotowanego bigosu xDD szkoda tylko, że intensywne i ewentualnie nieprzyjemne zapachy z czyjejś kuchni dolatują
A nie, czekaj xD Wdycham je*any smród je*anych fajek, bo sąsiad-śmierdziel MUSI zapalić na balkonie, wkur*iając w ten sposób normalnych ludzi. I tak - zaraz ktoś wyleci z tekstem, że jak mieszkam w bloku, to na pewno przeszkadzam innym zapachem gotowanego bigosu xDD szkoda tylko, że intensywne i ewentualnie nieprzyjemne zapachy z czyjejś kuchni dolatują
jmuhha +4
1. Napisałam do policji z pytaniem, dlaczego wywozi Linus Lewandowski
poza miasto ze Strajku Kobiet.
2. Nadkom. Sylwester Marczak, rzecznik prasowy KSP, odpowiedział, że nie może udzielić mi informacji ze względu na ochronę prywatności Linusa.
3. Do rzecznika napisał więc sam Linus - ze mną na "do wiadomości" - i dał zgodę policji na to, by odpowiedzieć na moje pytania.
4. Policja klawiaturą nadkomisarza Marczaka odpisała Linusowi, że nie jest dziennikarzem, więc ma nie pisać na ten adres
C.D.N.
https://www.facebook.com/anna.dryjanska/posts/10158743170358257
#polska #warszawa #strajkkobiet #protest #bekazkatoli #bekazpisu #bekazprawakow #heheszki #neuropa #4konserwy
.
.
.
tańczymy labado małego walczyka? xD