Aktywne Wpisy
Linnior88 +4
#p0lka #przegryw ostatnio mnie wzięło ja refleksję i podsumowanie życia i dałabym mała radę kobietom , nigdy nie bądźcie samowystarczalne inteligentne ani zaradne , facet was zawsze rzuci dla słodkiej idiotki która nie ma nic i zawsze potrzebuje męskiej pomocy do czego zmierzam ,
Z mojej paczki przyjaciółek to zawsze ja byłam ta która nie brała urlopów goniła terminy miała ambicje , uważała że "facetów nie powinno się naciągać ' dla facetów
Z mojej paczki przyjaciółek to zawsze ja byłam ta która nie brała urlopów goniła terminy miała ambicje , uważała że "facetów nie powinno się naciągać ' dla facetów
Metodzik +119
===============[EPIC]===============
OCENA METACRITIC
METASCORE: Black Book 75 / Dodo Peak -
USER SCORE: Black Book 8.3 / Dodo Peak -
Black Book oraz Dodo Peak za FREE w EPIC
AKTUALNE! do 24.08 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #
OCENA METACRITIC
METASCORE: Black Book 75 / Dodo Peak -
USER SCORE: Black Book 8.3 / Dodo Peak -
Black Book oraz Dodo Peak za FREE w EPIC
AKTUALNE! do 24.08 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #
#matura #matematyka